Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 10 kilót?

Hogyan fogyjak le 10 kilót?

Figyelt kérdés

úgy hogy nem éhezem

mozgásra max 1 órám van de azt sem tudom hogyan kezdjem és mit

konditerembe járni nincs pénzem valami otthonit kéne

2009. jan. 8. 16:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Én meg egy kocsit szeretnék.

Dolgozni nem akarok, a kajámból nem tudom kipótolni, a lottót nem szeretem.

Hogy csináljam?

Valamit valamiért...

2009. jan. 8. 16:59
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm szépen!!!

Nem írtam semmi olyat , hogy nem tennék érte.

Csak szerettem volna tanácsokat kapni...

Mert szerinted csak éhezéssel lehet lefogyni?Meg szted nincs más mozgásforma amit otthon is lehet csinálni....

Nem értem ezt a választ........

Jó Bun.ó vagy

2009. jan. 8. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
ha az 1 órát naponta érted az bőven jó! sőt! ha eddig nem mozogtál lehet nem is birsz ki eleinte egy órát,de ne félj egyre tovább fog menni ha elkezded.Aerobik dvd,béres alexandra tornák azok nagyon kemények.. én iylet ajánlok neked mert itt látod magad előtt közben,hogy helyes a mozdulat,és igy hatásosabb.Éhezned pedig természetesen nem kell,minél kevesebb fehér kenyeret,tésztát, egyél,inkább barna magos kenyeret.Sovány husokbol fogyassz amennyi jolesik,grillezett csirke,pulyka mehet.Köretnek egy kisebb adag rizs,vagy kis tál főzelék,saláta,zöldségek,gyümölcsök nyugodtan mehetnek.10 kilót le tudsz igy adni nekem is sikerült:-) egy nap étkezhetsz többször is mint három,csak kisebb adagokat egyél.A nassolnivalokat prbáld mellőzni,egyéál helyette gyümisalit.:-) A mozgásnál fontos,hogy addig cisnáld amig meg nem izzadsz,onnantól hatásos,jol mozgasd át magad.Nekem igy sikerült,semmi ördöngős diétát nem követtem,10 kiló feleslegnél nem kell drasztikus fogyókúrát alkalmazni..a hirtelen fogyás amugy sem vezet jóra.:-)Sok szerencsét!
2009. jan. 8. 17:28
 4/16 anonim válasza:
60%
Ajánlom neked a 90 napos szétválasztós diétát. Nekem ez vált be. Kb. 6 kg-tól akartam megszabadulni és 1,5 hónap alatt sikerült, igy végig sem csináltam mind a 90 napot. Nem mondom hogy nem éheztem, de ez volt a legkibírhatóbb az összes közül amit eddig próbáltam, és a 1,5 hónap alatt egyszer futottam fél órát, meg heti 3,4-szer napi fél órát szobabicikliztem. Sztem írd be a google h. 90 napos szétválasztós diéta, és sok hasznos dolgot találhatsz. Ja, és ami nagyon tetszett, hogy nem kellett külön magamnak főzőcskézni :) Sok sikert!
2009. jan. 8. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
97%

A diétához nem így állunk hozzá!

Én most kezdtem el hétfőn, és tele vagyok erővel. Minden megteszek, hogy sikeres legyen. Kiválasztottam a nekem tetsző diétát, jókat főzőcskézek magamnak, bújom a recepteket a neten, vettem kondi bérletet (heti 3x másfél órát edzek) és heti 2x szaunázok. (az edzést már 3 hete csinálom)

Szerintem a legtöbb diéta során bizony éhes néha az ember, de az még nem éhezés. A fogyókúra már csak ilyen, áldozatokat követel.

Petranova

2009. jan. 8. 17:40
 6/16 anonim ***** válasza:
94%

Még megjegyzem, hogy én is a 90 napos diétát csinálom, szerintem is nagyon hatásos.

Petranova

2009. jan. 8. 17:41
 7/16 anonim válasza:
100%
otthon felülés kint a ház körül futás ha nincs ennyire hideg meg egy kis aerobic zenére láb fenék erősítő gyakorlatok...! meglátod menni fog :)
2009. jan. 8. 17:52
 8/16 A kérdező kommentje:
köszi nektek
2009. jan. 8. 18:17
 9/16 anonim ***** válasza:
42%

Látom a sok okos 90 napos megmondta a frankót, sok sikert!

Bunkó vagyok? Lehet!

De melyik a jobb, ha valaki helyretesz, vagy ha kedves mint egy kismacska, viszont ártalmas hülyeségekkel bombáz?

Gondolkodj.

2009. jan. 8. 20:22
 10/16 A kérdező kommentje:

de mért kell helyre tenni engem?

csak szerettem volna ha válaszolsz a kérdésre rendesen

tippek tanácsok stb..........

2009. jan. 8. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!