Milyen módszereket tudtok a fogyásra úgy, hogy nem sok idő van mozogni?
Kollégista vagyok, és erősen készülök az érettségire. Nagyon sokat kell tanulnom, s ezelőtt táncoltam, meg kondiba jártam, meg a szobában is tornáztam, de mostmár örülök, ha este 11kor ágyba esek, és 6kor megint kelnem kell, hogy beérjek suliba, mert messze van a koli meg a suli egymástól. Nagyon jó lenne fogyni, mert egyre jobban kezd idegesíteni a súlyom. A kaját megoldom vhogy, hogy egészségesebb étrendem legyen, bár koliba ez is zűrös, de máskor is megcsináltam. Viszont a mozgásra nagyon nincs időm, mert nagyon sokat kell tanulnom. Heti 2x kondiba járok ugyan 1-1 órára tesi helyett, de az nem sokat ér sajnos. Itthon is tanulok, itt sincs időm mozogni. Mire kijutnék, már sötét van, és nálunk nem fehér embernek való a környék sötétedés után. Bármit javasolhattok, amit tanulás közben is tudok alkalmazni, vagy nem vesz el 1-2 percnél többet, mert tényleg nincs időm. Áprilisig meg nem akarok várni, mert akkor megint az lesz, hogy ráérek még, és már tényleg túlsúlyos vagyok.
Segítsetek légyszi!
Ez ebben a formaban elegge kemeny dio...
Plusz sport nem fer be a hetvegere?
Nem tudsz osszeszedni par embert egy esti kocogasra? Ha tobben mentek valszeg nem kot beletek senki.
Ha nem akkor max kajaban tudod visszafogni szerintem a dolgot. Nem egyszeru.
Ha valami meg eszembe jut majd irok.
(Tigi)
Fogd vissza a szenhidratokat szinte teljesen egy idore.
Ettol meg rengeteg minndent ehetsz, de "edesebb" dolgokat nem.
Kb. 150 gr. nem drasztikus neked sem, de beindult tole a fogyas eleg hamar. (Cukrosoknal is ezt alkalmazzak.)
x
Ez jó ötlet utolsó válaszoló:) A teát azért cukrozhatom? Meg a kávém?
És vmi kütyüt, ami az izmokat összehúzza, olyan létezik?
Szobabicikli koleszban nem fog menni...
A kavet teat lehet cukrozni amennyiben nem iszol meg beloluk 2-3 litert egy nap, de azert mertekkel.
Hany kilo vagy? Mert a szenhidratot ahoz kell beloni.
En olyan testsulykilogrammonkenti 2gr-ot javasolnek, aztan majd latod, hogy sok vagy keves. Buzat kukoricat keruld.
(Tigi)
Mi is 3-an elunk 12 negyzetmeteren...
(Tigi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!