Mennyibe kerül a norbi pékségben az update cukor?
Én norbi módszerrel fogytam, de nem vettem ilyen hülyeségeket. Nincs update cukor, csak édesítő. Az meg ki tudja, miből van, műanyag vagy sem.
Vegyél nyírfacukrot, ha nagy a súlytöbbleted, ha kicsi, akkor egyél mézet vagy finomítatlan nádcukrot. Ezekkel legalább nem mérgezed magad.
Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy van már neki egy természetes cukra és erre gondoltam, nem az édesítőre:
Nagyon drágák a Norbis cuccok... Jól csinálja, ne érts félre, szeretem mindkettőjüket, vannak is DVD-k, rendszeresen tornázom. Csak túlzásnak tartom az árakat.
De hidd el, nem Norbi kell a fogyáshoz, hanem elhatározás!!!
"utolsó" vagyok, akinek "üzent" a kérdező
Ugyan már, szerinted Norbi sz*rta a spanyol viaszt is? Nincs más természetes cukor, csak ami amúgy is létezett, Norbi kiválasztott egyet, rányomta a portréját meg 50%-ot árban a fotó nélküli termékekhez képest.
De ha ez téged megnyugatat, nyugodtan vedd meg. Nagyobb bajod nem lesz tőle, mint hogy kevesebb pénzed marad kajára, ami szintén elősegíti a fogyást. :)
"utolsó"!
Na nem ilyen durván mondva,de igazad van. Ugyanazt a terméket árulja, mint amit egyébként is megvehetsz, csak épp sokkal drágábban. Ez az egész egy üzlet, aki a kereskedelemben dolgozik, és konyít egy kicsit a marketinghez, az tudja...
Amúgy fogyni csakis odafigyeléssel lehet és megvalósítható "normál" termékekből is fele annyi pénzért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!