Kedves fogyózók! Mivel laktok jól este, ami nem hizlal?
Kedves kérdező, sok a közös bennünk :) Anyuka vagyok, 158-159 cm és 68 kg :))
Fogyózom én is, bár én nem így szoktam nevezni, hanem úgy, hogy életmódot váltottam. Reggelizni nem bírok, ráadásul rohanás az egész reggel. 10 óra körül eszem először, ez van amikor gyümölcs, van amikor 1 zsömle, joghurt, felvágott, stb... az ebédem az normális főtt étel, nem zsíros nehéz kaják, hús körettel, vagy salival. Délután van, hogy eszem gyümit, pláne ha a kicsi meghagyja :D A vacsim az valami nagyon könnyű, pl felvágott kefírrel, tojással, paradicsommal, juhtúróval, főtt virsli csak mustárral, stb... (na nem így mind egyszerre, ahogy leírtam)
Mennyit szeretnél még fogyni? én 10 kg-ot, hogy 5-el kezdődjön a szám a mérlegen :) Ja, 87-ről indultam, és sportra jelenleg semmi időm :((
virsli, paradicsom
rántotta salátával vagy párolt zöldséggel, néha plusz virsli
saláta sonkával és/vagy sajttal
lencsés rántotta
tepsis zöldséges-sajtos virsli
Hát...ma épp lecsót :)
Amúgy általában a kekszemet valami gyümivel.Vagy natúrjogi.Felvágott zöldséggel/savanyúsággal.
Virsli tormával.Saláta.Zabpelyhes sütim.Kefír.Ilyesmik.
Vacsorára tökéletes:
-fehérjeturmix
-tojásrántotta,paradicsommal
-főtt tojás
-túró édesítővel
-grillezett hús,kevés zöldséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!