Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kedves fogyózók! Mivel laktok...

Kedves fogyózók! Mivel laktok jól este, ami nem hizlal?

Figyelt kérdés
Az a szomorú tény,hogy nem vagyok túl kitartó,így éhezéssel nem tudnék fogyni,tudom,nem is egészséges.Van rajtam 12kiló(tényleg!-158cm és 69 kiló vagyok szülés után...)és szeretném leadni.Ötleteket várok vacsihoz,akár a tv elé!!!köszönöm!
2010. szept. 6. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, sok a közös bennünk :) Anyuka vagyok, 158-159 cm és 68 kg :))

Fogyózom én is, bár én nem így szoktam nevezni, hanem úgy, hogy életmódot váltottam. Reggelizni nem bírok, ráadásul rohanás az egész reggel. 10 óra körül eszem először, ez van amikor gyümölcs, van amikor 1 zsömle, joghurt, felvágott, stb... az ebédem az normális főtt étel, nem zsíros nehéz kaják, hús körettel, vagy salival. Délután van, hogy eszem gyümit, pláne ha a kicsi meghagyja :D A vacsim az valami nagyon könnyű, pl felvágott kefírrel, tojással, paradicsommal, juhtúróval, főtt virsli csak mustárral, stb... (na nem így mind egyszerre, ahogy leírtam)

Mennyit szeretnél még fogyni? én 10 kg-ot, hogy 5-el kezdődjön a szám a mérlegen :) Ja, 87-ről indultam, és sportra jelenleg semmi időm :((

2010. szept. 6. 15:41
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Megfőzöd a másnapi ebédet és az illatától jóllaksz.
2010. szept. 6. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

virsli, paradicsom

rántotta salátával vagy párolt zöldséggel, néha plusz virsli

saláta sonkával és/vagy sajttal

lencsés rántotta

tepsis zöldséges-sajtos virsli

2010. szept. 6. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát...ma épp lecsót :)

Amúgy általában a kekszemet valami gyümivel.Vagy natúrjogi.Felvágott zöldséggel/savanyúsággal.

Virsli tormával.Saláta.Zabpelyhes sütim.Kefír.Ilyesmik.

2010. szept. 6. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
ha valami rágcsára vágysz akkor egyél kölest, nagyon finom.
2010. szept. 6. 19:31
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen,nekem is jó lenne,ha 5-össel kezdődne...De megelégednék a 62-vel is most...Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 6. 20:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Vacsorára tökéletes:

-fehérjeturmix

-tojásrántotta,paradicsommal

-főtt tojás

-túró édesítővel

-grillezett hús,kevés zöldséggel.

2010. szept. 6. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
virsli vagy tojás nálam is
2010. szept. 6. 21:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Legtöbbször én is ezeket eszem,de megunom ám egy idő után és pont emiatt megy fuccsba a fogyókúrám..:(
2010. szept. 7. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!