Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tarthatok egy olyan napot,...

Tarthatok egy olyan napot, amikor nem eszek semmit? - a melleim vegett

Figyelt kérdés
1 eve nagyon lefogytam(fogyokura), most meg megint meghiztam,de persze voltak olyan idoszakok,amikor fogytam-hiztam.Most meg szeretnek egy olyat, amikor nem eszek es nem is nagyon iszok semmit egy napig, csak azt szeretnem kerdezni,hogy ettol , hogy most egy napig nem eszek es legtobbszor nem eszek rendszeresen , a melleim elvesztik a rugalmassagukat ? 16 eves lany. elore is koszonom a valasozkat
2008. nov. 30. 19:33
 1/6 A kérdező kommentje:
elfelejtettem azt mondani,hogy mikor ugy lefogytam egy eve ( kb 10 kg minusz - 70tol 60kgra ) akkor napi 1x ettem aztan mindig ossze-vissza, most meg vissza vagyok hizva.
2008. nov. 30. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
totál elcseszed az anyagcseréd. tessék leállni ezzel a baromsággal. normális étkezéssel és sporttal, szép lassan fogyózz.
2008. nov. 30. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt olvasd el:

[link]

2008. nov. 30. 22:10
 4/6 anonim válasza:
100%

Nagyon veszélyes dologra készülsz! Inni minden körülmények között eleget kell! Gyógyteákat (kamilla, hárs, csipkebogyó stb.), friss gyümölcs- és zöldséglevet, buborék nélküli ásványvizet de még a csapvíz is jobb a semminél.

Egyszer, évekkel ezelőtt bedőltem valami "nemevős" méregtelenítő marhaságnak, utána vagy 1 évig vacakolt a havim. Kimaradozott, de ha volt is, csak alig. Egy ismerősöm pedig éhségsztrájkolt (külföldön), és több éves szünet (és hasfájás) után végül orvoshoz fordult, de végül rendbejött. Gondolom, ez a zűr nem hiányzik. :)

Fogyihoz nagyon jó a tofu, mert szinte semmi kalória nincs benne, viszont rengeteg benne a tápanyag, több, mint a húsban. Alig van íze, ezért kitűnően felhasználható sós és édes ételekhez is. A megszokottnál intenzívebb ízesítést igényel. Próbálj ki vele új ízeket! Pl.: indiai, kínai vagy amit gondolsz. Akkor nem lesz az a késztetésed, hogy a már megszokott ízekkel összevesd, így megkíméled magad a csalódástól, hiszen ugyanolyan nem lehet az íze. :)

Ami még bevált nekem, az a Testkontroll (Fit for Life). Ez egy olyan étrend, aminek egyszerűek a szabályai, nincs az az érzése az embernek, hogy fogyózik, mert csak arra kell figyelni, hogy mit mivel eszel, és el kell telnie bizonyos időnek egyes ételek fogyasztása után, de nem soknak, ne aggódj. Ráadásul, mivel ehet az ember "rendesen", ha nem akarod, el sem kell mondanod, hogy ne cikizhessenek. Nem fogják kiszúrni soha. Ezzel a módszerrel elkerülheted a jojózást is. (Amikor fogysz, hízol, fogysz, ...)

Eszembe jutott még egy! Tipikusan olyan dolog, amivel érdemes hosszú távon számolni, mert nem szélsebes fogyást eredményez, épp ezért biztonságos. Havi 1 kg megy le vele, de ha meggondolod, ez egy év alatt 12 kg, két év alatt pedig 24 kg! Szóval most csukd be a szemed, és nézd meg magad 1-2 év múlva. :) Hogy tetszik? A recept: Minden étkezés után igyál meg egy pohárral ebből: 1 tk. almaecet, 1 ek. méz, víz. Érdemes valami normális almaecetet venni, pl. a DM-ben jót lehet venni, az bio, de a Tescós "Eva" is iható. A magyart felejtsd el, rémes szaga van. Ez az itóka nem kezdi ki a gyomrod, mert én gyomorégős vagyok, de ez nem okozott semmi rosszat. (Azért ha gyomorfekélyed van, beszélj az orvosoddal.) Miután megittad, NE moss azonnal fogat, mert a fogkefe ledörzsöli a fogzománc egy rétegét. Tiszta vízzel persze kiöblítheted a szád.

Az ananásznak, a káposztának és a zellernek is van hasonló zsírégető hatása.

Inkább lassan, de biztosan fogyj. Ha már lefogytál valamennyit, próbáld azt megtartani.

Egy utolsó tipp, és mostmár tényleg leállok! :)

Sajnos a csipszekbe, kekszekbe, üdítőkbe (még a gyümölcslevekbe is) tesznek valami vegyületet (a nevét elfelejtettem, de nem is az a lényeg), amitől az ember csak eszik és eszik, meg iszik és iszik. És végül csak hízik és hízik. 2 hónapja megettem egy zacskó krumpliszirmot, utána 3 napig nem bírtam magammal, mindent fölfaltam, ami nem futott elég gyorsan. És még pár napig "zabás" voltam, de már kevésbé. Összesen 1 hétig faltam 1 zacskó hülye csipsztől. Nem éri meg! Persze a benne lévő olaj is hizlal, de nem ez vele a legnagyobb probléma.

Sok sikert! :)

2008. dec. 1. 05:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat, legfokeppen a harmadik valaszadonak =) koszonom :)
2008. dec. 1. 07:10
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Egyél normálisan, napi 3 bőséges kaja és némi mozgás, ennyi.
2008. dec. 1. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!