Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki ért velem egyet? (diéta...

Ki ért velem egyet? (diéta alatt is nasi)

Figyelt kérdés
Másfél hónapja fogyózom (tk kenyér minimális cukor, sok gyümi, zöldség, heti 4-5 dvd torna) eddig 6 kiló ment le. Mehetett volna több is, de én nem vonom meg magamtól a finomságot sem. Ha valamit megkívánok, eszem belőle egy keveset. Szerintem sokkal jobb így fogyózni, mint szigorúan minden jót megvonni magadtól, mert azt a szervezeted úgyis megbosszulja. Van még bőven feleslegem, de ezzel a módszerrel ha lassan is, de koplalás és kínlódás nélkül fogok megszabadulni a feleslegtől.
2010. júl. 17. 14:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
66%
Én maximálisan. Férjem 3 hónap alatt fogyott 12 kg-ot, úgy, hogy eszik édességet és mindent amit eddig. Ő úgy csinálja, hogy eszik 8-kor, 11-kor, majd 4-kor (mindenből rendes adagot, desszertet is). 4 után már csak almát, folyadékot. Mondjuk nekünk ez nem nagy kísértés, mert eddig se nagyon vacsiztunk, most nálam és a gyereknél is kb. 6 körül van a vacsi, utána már nekem semmi, a gyereknek tej.
2010. júl. 17. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
71%

Én egyet értek.Bár én most fogtam neki és még nem látszik én is így csinálom.Volt már olyan,hogy megvontam magamtól mindent ami édesség aztán egyszer csak nem bírtam tovább és jól bezabáltam.Na ezt akarom most elkerülni,néha meg eszek egy keveset,de csak mértékkel.

16/L

2010. júl. 17. 14:37
 3/19 anonim ***** válasza:
66%

én így fogytam március óta 8 kilót. lehet h lassú, de sose éreztem kísértést, nem voltak kiborulások és nagy zabálások, és tök jó érzés volt elmenni úgy a burger kingbe, hogy nemcsak nézem, ahogy a többiek jóízűen falatoznak, hanem 1 sajtburgert én is bevállalok :)

ilyenkor egyébként azzal kompenzálom, ha kicsit átestem a ló másik oldalára, hogy a köv pár napban jobban odafigyelek "szabályosan" csinálom, és ha lehet még többet mozgok.

szerintem neked is menni fog így, és nem számít h 1 év vagy másfél év alatt adod le a felesleget, a lényeg a végeredmény és persze az h közben is jólérezd magad ;)

2010. júl. 17. 14:44
 4/19 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy nem néz mindenki teljesen lököttnek. Én a megvonást nem csak az édességekre értettem, hanem a köretekre is. Ha épp úgy főzök a családnak, akkor simán eszem rizst, krumplit vagy tésztát is. Na nem egy fazékkal, de nem lehet mindenhez párolt zöldséget enni. Sőt a főzelékeket is fehér liszttel rántom. azt hiszem, 1 ek liszt egy családi adag főzelékbe nem nagy mennyiség, főleg ami rám jut belőle. Szóval inkább lassabban fogyni nem kínlódva mint mindent megvonva magunktól.
2010. júl. 17. 14:45
 5/19 A kérdező kommentje:
Épp így vagyok én is mint az utolsó hozzászóló. Simán belefér délelőtt egy gíros pitában joghurtos öntettel, főleg ha még nem is reggeliztem. :)) Vacsi általában kimarad vagy inkább csak gyümölcs. Rágcsának pedig szerintem tök jó az almachips. Akár tévézés közben is.
2010. júl. 17. 14:47
 6/19 A kérdező kommentje:
gyros bocsi elütöttem :9
2010. júl. 17. 14:55
 7/19 anonim ***** válasza:
Én maximálisan egyetértek. Nemrég kezdtem ugyan, de én is így csinálom. Nem is menne másképpen. Szinte minden nap eszem pár kocka csokit, de beleszámolom az "aznapi fogyasztásba". Valami kis nasi minden nap van, igyekszem ezt délelőtt enni, és nem sokat, de ennyi kell szerintem. Ma pl. jégkrémet ettem reggelire, mert más napok óta kívánom, de most az előbb tornáztam egyet. :)
2010. júl. 17. 15:11
 8/19 anonim ***** válasza:
egyébként a norbi update is valami ilyesmiről szólna, hogy nincs megvonás, de azért azon meghaltam h "12 után nem ehetsz édességet, és ha a vasárnapi almáspite 12.04 perckor sült ki, csak holnap reggel ehetsz belőle legközelebb" komolyan, mintha azon a 4 percen múlna :D
2010. júl. 17. 15:13
 9/19 anonim ***** válasza:
59%

Ugye kinek mi a célja? Nagyobbacsak súlyfeleslegből (értsd: 8-10 kiló és felette) szépen lehet így is fogyni, bár az utolsó kilókat lehetetlen leadni így. Persze az utolsó kilók is kinek mit jelentenek? :)

Kockás hasat azért ne várj, de ez egy humánus módszer átlagembereknek akik beleakarnak férni a tavalyi naciba.

2010. júl. 17. 15:13
 10/19 anonim ***** válasza:
59%
Utolsóval egyetértek. A maradék 5 kilónál már sajna be kell keményiteni rendesen,mind a kajálásban,mind a sportban.. :(
2010. júl. 17. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!