Hogyan lehet a lehető leggyorsabban lefogyni pénzkiadás nélkül?
Mint minden normális embernek kéne.
Zöldségeket, gyümölcsöket húsokat fogyasztassz és a szabadban futsz.
Szeirntem minden embernek ez kéne, hogy legyen evidens.
Nem az, hogy 3000 mg L-karnitin naponta vagy 1500 mg Omega 3.
Az igazság: menj el pucéran túlélni a discoverybe.
Amúgy: cola helyett viz, sok étkezés helyett 3, alvas üres hassal..
ketogénnel.
mivel a gyors ch ami elhízást,és kalória pluszt okoz,annak kivétele az azonnali gyógymód.
kérdés persze,hogy nálad a hús a zsír a tojás és a zöldség pénzkiadásnak számít-e.
Ne szórd el a pénzed:
-üdítőkre
-szörpökre
-csokira
-chipsre
-egyéb nassikra
-mikrós ételekre
-cukormázas, pudingos, csokis, lekváros, leveles tésztás péksütikre
-Nutellára és társaira
Fedezd fel az alacsonyabb GI-es termékeket pl. tönkölybúza, jázmin és basmati rízs, rozs.
A kajáról nehéz lemondani, úgy értem drasztikusan csökkenteni a mennyiséget vagy átállni tök más étrendre, szóval első körben inkább az életmódodat vizsgáld felül, és változtass úgy, hogy mozogj sokat!
Pl:
Ne autózz, hanem biciklizz! vagy tömegközlekedj, de úgy, hogy szebb és kellemesebb helyeken szállj le és gyalogolj néhány megállónyit. (Én pl a Margit-hídon imádok átgyalogolni. )
Ne liftezz, csak lépcsőzz!
Otthon legyél szorgalmas, aktívan takaríts vagy kertészkedj, ha le nem is fogysz tőle, de nem hízol tovább.
Ne a tv és számítógép előtt ülj, hanem menj el kirándulni, futni, úszni, bármi...
stb.
Aztán utána vagy közben ahogy akaraterőd van, lehet a kajálásodon is változtatni, amire millió tanácsot találsz a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!