Érdekel valakit, hogyan fogytam le 90 napos diétával 120-ról 70 kg-ra?
Az se keserítsen el senkit, hogy néha egy két hétig semmi sem történik, garantálom, hogy ez csak átmeneti. A 90 napot nem tudtam abbahagyni, mert úgy megszoktam, hogy nem eszek mindent össze-vissza, hogy amikor mégis előfordult rosszul voltam. Maradtam a módszernél, de egy napon belül váltogattam nagyjából 6 óránként, amit előzőleg naponta és este úgy 6 óra után nem ettem.
És másfél év múlva csoda történt 18 év után, mikor már teljesen lemondtam róla kiderült, hogy gyermeket várok ( már egy éves és fantasztikusan jó fej) Az orvosok mondták, hogy nem lehet több gyerekem úgyhogy először azt hittem klimaxolok.
Minden savanyúságról muszáj volt leinni az ecetes vizet én döbbentem meg a legjobban a teszten. A terhességem alatt sem híztam vissza egy dekát sem (8 kg jött fel, de ez le is ment) és nagyon jól éreztem magam a korom ellenére. A diétát természetesen itt már nem folytathattam.
A diétában a legnehezebb egyébként az utolsó 10 kg volt, itt már bevetettem a napi rendszeres táncolást a lányommal esténként. Nagyjából egy órát, de legalább vidáman telt.
Mindent egybevetve nekem kétszeresen is jót tett a fogyás, lett egy gyönyörű kisfiam és nőtt az önbecsülésem.
Én mindig a reggeli mérlegelésnél bűnöztem, napközben soha. Én a csokiról nem tudtam lemondani, de szigorúan csak egy-egy kockát alkalmanként. Már jobban indult a napom:-)
Én, mivel dolgoztam, ezért olyanokat választottam, amiket el lehetett vinni a munkahelyemre. Sütőzacskóban párolt csirkehús (csípős ízesítéssel) Keményítőnapra főtt jázminrizs, vagy héjában főtt krumpli, mert az jobb ízű. A rizsbe lehet keverni zöldségeket, ehetsz hozzá salátát. Én zöldbabot, zöldborsót sokat ettem egyenesen a befőttes üvegből, olyat kerestem a boltban, ami nem tartalmaz tartósítószert, és E betűs dolgokat.
Gépsonkát is ettem, 10 szeletet általában egy alkalommal.
Szénhidrát napokon tésztát ettem tésztával, valamilyen nem tejtartalmú szósszal. Volt, hogy egyszerűen egy kávéskanál olivaolajat tettem rá és megsóztam. Viszont, amit még nem írtam le, hogy sokkal több vizet ittam, legalább két litert naponta. Ha már nagyon éhes voltam, de muszáj volt kibírni fogat mostam jó mentolos fogkrémmel. Na azután még a víznek is más az íze.
A fogyókúra nem az élvezetekről szól, nekem pénzem sem lett volna ennél változatosabban enni, vagy rendelni az ételt. Vitaminokat viszont kell szedni mellette, a gyógytea sem árt. Az édeskömény a legjobb, persze magában esetleg egy pici citrommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!