Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90 napos diéta? érv ellenérv?

90 napos diéta? érv ellenérv?

Figyelt kérdés
szeretnék fogyni és sokan a 90 napos diétát ajánlják! de sok rosszat is olvastam.aki már diétázott ezzel vagy ismerőse az leírná h mennyit fogyott vagy miért vagy miért nem?
2010. jan. 8. 19:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én erősen elgondolkodtam rajta de látva a havi 1 víznapot azt mondtam NANE. Azt nem bírom ki.
2010. jan. 8. 19:08
 2/13 A kérdező kommentje:
azt nem muszáj:)))
2010. jan. 8. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenki azt mondta , hogy igen.:-))
2010. jan. 8. 19:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Tényleg?:O húha:S nekem azt mondták, hogy el lehet hagyni.
2010. jan. 8. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Mondjuk végigcsinálod és használ. Mi lesz a 91. napon. Ha befejezed? Mert ettől függ sok minden
2010. jan. 8. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem választottam,mert nem szeretem,ha megmondják melyik nap mit egyek.Így mindent eszem,de kis adagokat.Szépen csúszik így is le a kiló,és nem szenvedek hiányt semmiből.
2010. jan. 8. 19:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem természetes, márpedig természetesen igenis lehet fogyni. Meg egyáltalán mi lesz a 90. nap után?

Mint amikor a politkus azt mondja, ez az év bár rossz, a következő bőséges lesz... (és félünk belegondolni, mi lesz azután)

2010. jan. 8. 19:17
 8/13 A kérdező kommentje:
hát természetesen nem kezdenék el zabálni:) ha látványosan fogyok sokat, sajnos annyit biztos nem fogok, hogy olyan legyek amilyen szeretnék.akkor ennék, de keveset és nem mindegy, hogy mit.de akkoris azt tenném, ha meglenne azt elért súly, mivel nem szeretném visszahízni.
2010. jan. 8. 19:19
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sok + kilóm volt, egy év eltéréssel kétszer is belevágtam. Megmondom őszíntén végig sosem csináltam, sajnos nem vagyok egy kitartó típus. Először kb. 60 napig csináltam, lement 10 kiló, aztá 45 napig és lement kb. 7 kiló.

Sosem tartottam víznapot, odáig el se jutottam. :)Mindenesetre nekem nagyon bejött és még néha bűnöztem is, napi 1 3in1 kávé lecsúszott, de arra azért figyeltem, hogy előtte 2 és utána 2 órával ne fogyasszak semmit.

Most megint belefogok, mert közben szültem és maradt rajtam egy kis felesleg. Nekem nagyon bevált! Ja és amikor már elértem azt az alakot amivel megelégedtem akkor már a motiváció a megtartása volt. Jobban odafigyeltem az étkezésre és nem jött vissza semmi. Csak a terhrsség alatti kívánósság, na azt nem tudtam legyőzni... :)

2010. jan. 9. 16:10
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

16:10 vagyok

Azt elfelejtettem, hogy napi fél órát szobabicikliztem mellette! Ez is fontos, hogy valami rendszeres mozgást is iktass be mellé!

2010. jan. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!