90 napos diéta? érv ellenérv?
Egyszerűen nem természetes, márpedig természetesen igenis lehet fogyni. Meg egyáltalán mi lesz a 90. nap után?
Mint amikor a politkus azt mondja, ez az év bár rossz, a következő bőséges lesz... (és félünk belegondolni, mi lesz azután)
Nekem nagyon sok + kilóm volt, egy év eltéréssel kétszer is belevágtam. Megmondom őszíntén végig sosem csináltam, sajnos nem vagyok egy kitartó típus. Először kb. 60 napig csináltam, lement 10 kiló, aztá 45 napig és lement kb. 7 kiló.
Sosem tartottam víznapot, odáig el se jutottam. :)Mindenesetre nekem nagyon bejött és még néha bűnöztem is, napi 1 3in1 kávé lecsúszott, de arra azért figyeltem, hogy előtte 2 és utána 2 órával ne fogyasszak semmit.
Most megint belefogok, mert közben szültem és maradt rajtam egy kis felesleg. Nekem nagyon bevált! Ja és amikor már elértem azt az alakot amivel megelégedtem akkor már a motiváció a megtartása volt. Jobban odafigyeltem az étkezésre és nem jött vissza semmi. Csak a terhrsség alatti kívánósság, na azt nem tudtam legyőzni... :)
16:10 vagyok
Azt elfelejtettem, hogy napi fél órát szobabicikliztem mellette! Ez is fontos, hogy valami rendszeres mozgást is iktass be mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!