90 napos fogyókúrához receptek?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok középiskolába járok, igazából csak 1-2 kilót szeretnék leadni, és egészségesebben étkezni. Iskolába eddig szendvicseket vittem, de ugye ezt a 90 naposnál nem lehet. Nincs valami ötletetek, hogy miket tudnék elvinni tízórainak?? Az ilyenek mint például néhány joghurt kilőve, mert nem szeretnék éhen halni :D2012. febr. 12. 20:25
1/3 anonim válasza:
Nézegesd a többi 90napos kérdést az oldalon.
Vagy összefoglalom röviden:
Kár hogy megvan még ez a kategória. Zsírt veszteni nemlehet vele és marha egészségtelen. Hogy konkrétabb legyek, eszméletlen nagy baromság és veszélyes is.
3/3 anonim válasza:
Szerintem koplalaj kík eres míteresen az biztos jót tesz az epe glükózodnak ! Sok sikert .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!