Betartom. 2 hét alatt miért nem fogytam semmit?
Biztos? Attól függ hány kiló vagy. Egy 100 kg-os ember ha egy normális kúrát betart akkor két hét alatt (ami nagyon sok idő) akár 5 -kg-t is fogyhat ha nem többet. De mondjuk 53 kg-ból 3 leadni sokkal nehezebb. arra szinte csak a sport segít ott éhezésnek nincs értelme.
Nem mindegy mit tartasz be és hogy csak te gondolod betartottnak vagy az tényleg úgy van. sokan mondják "én már mindent kipróbáltam semmitől nem fogyok"
Igazi diéta, ami éhezés, mert ha nem ehetsz azt amit szoktál az nagyon rossz. ès mozgás. más nem kell hozzá. A mozgás lehet napi séta vagy komoly edzés is.
Májban keményítő?! Jesszus! Elnézést kérek de késztetést érzek ekkora hülyeségre reagálni. A NÖVÉNYEK tárolnak keményítőt az állati szervezet glikogént raktároz (és zsírt). DE! A glikogénraktárak a májban és a harántcsíkolt izmokban hamar kifogynak és ekkor már a zsírt hasznosítjuk.
A kérdezőnek:
Szia!
Ne keseredj el, 2 hét nem nagy idő. Nem tudom mennyi kilóról indulsz de pl én 80ról indultam és hát ez a súlytöbblet durván 1,5 év eredménye, 2 héttől nem várhatunk csodát! Ha meg alacsony súlyról indulsz mint már korábban is írták akkor arról nagyon nehéz fogyni. A legfontosabb a kitartás, ha betartod a diétát és szakítasz időt sportolásra meg lesz az eredménye! Ha nem 3 hónap múlva de mondjuk fél év -1 év. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!