Elkezdeném a 90 napos diétát, de sajnos nincs időm főzni! Csak rendelni tudok de nem sok ez egy kicsit?
Nem feltétlenül kell főznöd. Én is dolgozom, de megoldom egyszerűbb ételekkel. Kicsit egyhangúbb, de megoldható. Ugye a reggeli mindig gyümi. Fehérje: főtt tojás, virsli, párizsi, trapista sajt, sültcsirkecomb. Amit főzni-sütni kell előző este szoktam gyors megcsinálni. Zöldségnapon: paprikáskrumpli, főttkrumpli, petrezselymeskrumpli, rizs, rizi-bizi, pároltzöldség. szénhidrátnapon szoktam tésztát vagy egy szlet pizzát enni. Nekem sincs sok időm este se főzni, de ezek hamar kész vannak vagy nem kell vele vacakolni.Gyüminapra gyümisalátát szoktam csinálni, így nem olyan unalmas egy-egy gyümölcs.Szerintem így olsóbban meg lehet úszni.Összegyűjtöttem a netről rengeteg ételt, mit mikor lehet enni,ha gondolod add meg emailcímed és elküldöm.
Én 2-án kezdtem. Egyszer már fogytam vele másfél hónap alatt 7kilót és 5évig nem jött vissza, de leszoktam a cigiről és most újra kinlódok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!