Terhesen lehet-e csinalni a 90 napost?
Ne csinald, egy csomo vitamintol megvonod magadat. Inkabb figyelj oda arra, hogy egyel rendesen fott etelt mindennap, es gyumolcsot, zoldseget, a felesleges dolgokat (udito, szorp, edessegek chips...)hagyd el. Ezekben semmi nincs, amire egy terhes nonek szuksege van. Mozogj, setalj, van a Rekanak es masnak is terheseknek szolo kazetta, mozoghatsz azokra is.
De ne csinald a fogyokurakat!!!!!
én is terhes vagyok..sok kiló felesleggel.. de eszembe se jutna veszelyeztetni a babam..
terhesseg alatt is irthatnak elo DIÉTÁT, pl ha cukros vagy, vagy magas a vernyomasod, vagy mittudomen..de FOGYÓKÚRÁZNI tilos!
(a dieta az egeszseghez jarul hozza, a fogyokura a sulycsokkeneshez)
mindamellett en is fogom szoptatas utan csinalni a 90 naposat lehet, bar megfogadtam, hogy tobbet az eletben nem (40 kilotol szabaditott meg jópár éve, amikor még nem volt "divat" fogyókura)
Szülés és szoptatás után esetleg, de addig semmiképp!!!
Jó egészséget kívánok addig is!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!