Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez hogy lehet? Mit csinalhat jol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy lehet? Mit csinalhat jol?

Figyelt kérdés
Van egy haverom alacsony fiu, 170 cm lehet max kivan gyurva meg kivan tetovalva es olyan noje van hogy az allam leesik tole! Hosszu barna haj, nagy barna boci szemek, termeszetes gyonyoru arc, az alakja meg szinte tokeletes vekony darazs derek nagy kerek popsi es nagy mellek es lapos has neg formas combok es kis alacsony. Hogy lehet hogy en is hasonlo fiu vagyok mint akit fent leirtam de soha nem sikerult ilyen lannyal semmi, meg csak ram se neztek. :( Nekik olyan tokeletes kapcsolatuk van mar majdnem egy eve egyutt vannak es meg mindig ugyanolyan szeretettel neznek egymasra es szeretik egymast, nekem mikor lesz ilyen?

2017. jan. 26. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha majd nem siránkozol, hanem teszel is érte.

A kinézet pedig egy dolog, önmagában nagyon kevés. Kell a jó humor, a kedvesség, az intelligencia is.

2017. jan. 26. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Amíg ilyen sekélyes vagy belül, várhatod a csodát...
2017. jan. 26. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Mert marhára nem a külső számít :-P
2017. jan. 26. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó beszélgető partner, van önbizalma, kedves stb.
2017. jan. 26. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem őt kérdezed meg?
2017. jan. 26. 16:37
 6/6 anonim ***** válasza:

Majd,ha úgy nézel ki,mint a haverod. Kigyúrt,tetovált leszel..

Ez mióta szexualitás amúgy??

Ja egyébként jobb,ha tudod ezek a nők a pénzre mennek!!

2017. jan. 26. 17:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!