Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes olyanokkal ismerkedni társkeresőn akik 70-100 km-re laknak?
És mi lenne, ha megpróbálnál a magad lábára állni?
Szerintem nem túlzó elvárás egy pasitól, hogy a nő legyen képes az önálló életre. Nem csoda, ha 25 évesen nem tudod eltartani magad és ezen valaki fennakad.
25F Ez lemaradt. :D
5-ös voltam.
A távolság nagyon sok mindenben akadályozni fog, úgyhogy azt mondom, hogy nem érdemes.
Kezdve azzal, hogy csak hétvégente találkoztok, és így elég nehéz megismerni egymást. Egész odáig, hogy sose fogjátok tudni, mint csinál a másik egész héten.
Lehet telefonálni, meg ott a skype, de az teljesen más, mint átugrani egymáshoz, és összebújva megnézni egy filmet.
Sokszor nem lesztek ott egymásnak, mikor szükségetek lenne a másikra, mert nem úgy működik, hogy egy telefon, 10 perc, és ott vagy.
És természetesen vannak olyan extra költségek is, amik megint meggondolandóvá teszik. Annyit biztos kifizetnél benzinre, mint egy szobabérletre.
Arra se nagyon alapozz, hogy a pasi beleszáll ebbe a költségbe.
Úgy meg eleve nagyon kínos ismerkedni, hogy te ott alszol nála, ő meg fel se mehet hozzátok.
Azt pedig megint ne hidd, hogy az ország másik felén nem lesz egy-két pasinak elvárása az anyagi biztonság. Belefuthatsz olyanokba, akik alig várják, hogy ők költözzenek hozzád, mert ott biztos gyorsan talál munkát, most meg Mucsaröcsögén már öt éve munkanélküli.
Nem tudom, pontosan hol élsz, de azért annyira nem lehet az kisváros, hogy ne sikerüljön ismerkedni.
A helyedben inkább azon változtatnék, hogy a határon túl is nézelődnék. Én 130 km-re élek az osztrák határtól, de így is volt olyan, aki Bécsből betalált, hogy nincs az olyan messze. Csak annyi, hogy ki volt töltve az adatlapomon, hogy beszélek németül, és jött a kapás. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!