Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le? Korrekt volt ez így?
Sisem tiltottam senkit és szerintem is fura, ha valakinél ekkora pörgés van a pasik ügyében, de nincs jogod háborogni, előre jelezte, hogy szelektál.
Ha láttad rajta, hogy r.banc, akkor miért beszélgettél vele tovább?
Előre szólt, hogy te is kuka leszel valószínűleg, magadra vess
Na nem így fejezte ki, hogy ő most kukázza azt, akivel félresiklik az ismerkedés.
Hanem, hogy egyszerre több pasival is beszélget és szokott felállítani fontossági sorrendet, kinek mikor ír vissza ilyenek.
Nem sínylettem egyébként, mert soha nem találkoztunk csak fura na.
Szólt. Aki ringyóval ismerkedik, ne csodálkozzon, ha az új farokért dobva lesz.
Azt írod, nem rázott meg a dolog, de mégiscsak ő foglalkoztat péntek este.
Ne haragudj, de szánalmas vagy :)
22/L
Hogy miért most írtam ki?:)
Egészen egyszerű, most jutott eszembe. Egyébként nem szorulok magyarázkodásra. Köszönöm, hogy szánalmas lehetek a szemedben :)
Ez az ingerület neked honnan származik?:)
Én is ismerkedtem, pontosabban beszélgettem egy lánnyal a neten (írásban, hangban is vagy 3 hónapig), aztán én tovább szerettem volna vinni legalább egy személyes talira, mire ekkor nemsokára beközölte, hogy csökkent a lelkesedése irántam, sikerült rendesen összevesznünk, majd letiltott, pedig előtte azt mondta, hogy ilyen érdekes, megértő, izgalmas emberrel még nem találkozott sem neten, sem élőben.
#thuglife
Én még sose tiltottam le senkit, szóval ezt a dolgot eleve nem is értem. Én csak azt tiltanám le aki zaklat, és nem fogja föl hogy nem akarok tőle semmit. De nálad nem ez a helyzet.
Ez a nő ilyen gyerekagyú- valszeg nagy falloszfaló, nem kell ezen felhúzni magad.
Egyik utolsó válaszolónak pedig; attól hogy valaki nem ír egy hónapig, attól még ha szimpatikus nem fogom dobni, max nem várok tőle semmit. De beszélgetni attól még lehet néha.
Addig is csak beszélgettünk, nekem is megvoltak a saját elfoglaltságaim. A kezdeti intenzitásból visszaesett a beszélgetés egy ilyen sablonos dologba, de akkor sem történt olyasmi ami indokolta volna ezt :)
Na mindegy, köszi a válaszokat :) Megyek, sziasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!