Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi csak szexelne velem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve szakítottam a volt barátommal és már úgy érzem készen állnék egy új kapcsolatra. Ezzel ellentétben csak olyan férfiak találnak meg akik szinte rögtön rátérnek a témára sokszor köntörfalazás nélkül így kezdik az ismerkedést, vagy csak egyszerűen nem igénylik a beszélgetést, azt, hogy legyen egy lelki társuk. Manapság ennyire kihalt az udvariasság, az udvarlás? Meglátnak egy csinos nőt és csak a testi kielégülés lebeg a szemük előtt? Ez nem amolyan fúj mocskos férfiak című történet, kezdem úgy érezni velem van a baj hogy nem vagyok hosszútávon érdekes senkinek. (Nem, nem az a baj hogy könnyen adom magam, mert az ilyen "lényegretörő" pasikat egyből kikosarazom.)2016. nov. 8. 23:30
1/14 anonim válasza:
Attól tartok, hogy a szót, Udvarlás, harminc alatt már nem igazán ismerik a mai pasik! De lehet, lassan már csak a 4X-en felüliek tudják mit jelent és lassan már csak ők tudják művelni ezt a műfajt :-/
2/14 anonim válasza:
Én is ugyan igy érzek. Ami itt megy az egy erkölcsi fertő. 21f :D szex? :DDD
3/14 anonim válasza:
Ez érdekes, én meg pont hogy egy lelki társat keresek, de le se tojnak a lányok >.<
4/14 anonim válasza:
Én csak mexelni szeretnék veled, ráférne a szobára egy festés.
5/14 anonim válasza:
Mennyi is ez a legtöbb férfi? Biztos lesz olyan, akinek más lesz a gondolkodása. Addig pedig folytasd a kikosarazást.Türelem.
6/14 anonim válasza:
Én rádírtam normálisan, de eddig nem jött válasz, vagy te se ismerkedsz neten mert mindenki terrorista meg pedofil?
7/14 anonim válasza:
Jaaaj. Ne aggódj. Nem te alkalmatlanságodról van szó.
Egyszerűen leszrják, alkalmas vagy-e, mert ők nem s nem állnak készen.
Ennyi az egész.
Én szívesen megismernélek.
Rád is írok... remélem nem én leszek 40edik.
8/14 anonim válasza:
Ne erőlködjetek, panaszkodni tudnak a nők, de a lehetőséget inkább elszalasztják pedig lehet épp a megfelelő ír rájuk...
9/14 anonim válasza:
Ezt én is bírom, csak sopánkodni tudnak. Az egész kérdés komolytalan, a kérdező nem is nyitott arra, hogy olyan srácok megismerjék, akik komoly kapcsolatot keresnek. Csak akkor meg nem tudom minek sír, vagy erre élvez, hogy panaszkodhat? :D
(Mondjuk én már rutinból nem is írtam neki privátot, már átlátok a szitán :) )
10/14 anonim válasza:
épp most voltam randivonapon, húsz levélből egy választ kaptam egy hóbao alatt.
Kérdező! Nézz szét a barátok kategóriàkban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!