Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a mérhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.

Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.

Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?

2016. nov. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
47%

Amennyiben ez így van, mégis mire számítasz?

De esélyes, hogy ez kamu.

2016. nov. 4. 20:24
 2/46 A kérdező kommentje:
Miért lenne kamu? Nem az sajnos.
2016. nov. 4. 20:26
 3/46 A kérdező kommentje:
Nagy sebeket ejtettek rajtam már.Nem tudok bízni
2016. nov. 4. 20:27
 4/46 anonim ***** válasza:
95%

"minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat"

Öhm... Mi lenne, ha nem ezzel nyitnál az első randin? Egyébként meg 18 éves vagy, élj egy kicsit, szórakozz, barátkozz, kirándulj, tanulj, élvezd az életet. Nem kell mindenáron párkapcsolatban lenni. Mi a fenének? Csak hogy legyen? Így már eleve megette a fene. Lazulj le, ne erőltesd, majd jön magától, ha itt az ideje.

2016. nov. 4. 20:28
 5/46 A kérdező kommentje:
Nem így nyitok nyilván. De ahogy kezdek ráébredni, hogy ez se különb, ez is írosgat egyszerre 20 csajnak, elmegy a kedvem tőlük
2016. nov. 4. 20:30
 6/46 anonim ***** válasza:
78%

Mondjuk egy kicsit gondolkodj! Ugyan agyat növeszteni a tudomány jelen állása szerint még nem lehet, de megtanulhatod jobban kihasználni azt, amid van.

Ha pedig elérsz egy szintet, akkor te magad is rájössz, hogy az utálatod puszta általánosításnak és előítéleteknek köszönhető.

Tudod, attól, mert van, aki egy aljas, hűtlen szemétláda, attól még nem lesz mindenki az, pusztán attól, hogy férfi. (Mint ahogy ennek analógiájára attól, mert vannak laza erkölcsű nők, attól még nem lesz minden nő K-betűs.)

Téged megcsaltak. Teljes joggal utálod azt a szemetet. De ha emiatt más, ártatlan embereket is utálsz, azzal te sem vagy jobb annál, aki megalázott.

"A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol"

Igen, van jónéhány ilyen. Mint ahogy nőkből is van majdnem ugyanannyi hasonló jellem. És tudod, olyanok is vannak szép számmal, akiket még Palvin Barbara sem tudna elcsábítani, ha van barátnőjük. Az, hogy te kiket látsz meg, az innentől már csak érettség kérdése.

Egyébként pedig elárulom: ez a hozzáállás pont ahhoz vezet, hogy a normális férfiak mérföldes sugárban elkerülnek. Így aztán csak azoknak fogsz kelleni, akik tényleg csak üríteni akarnak beléd.

2016. nov. 4. 20:30
 7/46 anonim ***** válasza:
52%

Tudja a fene, mitől lehet, hogy vannak akik egy csalódás után ilyen szinten befordulnak, másik pedig talpra tudnak állni.

Lehet, hogy újat fogok mondani, de ha egy pasi járni akar veled, akkor ő meg is akar dugni. Olyat nem fogsz találni, aki nem próbálkozik be vele.

Bármibe lefogadom, hogy nincs sem fiú barátod, sem rokon, sem baráti társaság, ahol találkozhatnál egy-két hímneművel "kötetlenül".

Egyelőre ami nem megy, azt ne erőltesd, és hanyagold a párkeresést. Inkább szerezz barátokat, illeszkedj be egy nagyobb baráti társaságba, és szerezz valami alap emberismeretet.

2016. nov. 4. 20:33
 8/46 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem van egy ismerkedési szakasz, amikor még mindenki mehet bármerre mással is ismerkedhet akár, még egy első randi, egy mozi, egy beszélgetés nem kötelez senkit semmire. Szerintem ebben az ismerkedési szakaszban még ne mond el hogy utálod a férfiakat és miért utálod, elsőbb adj pár hónapot az ismerkedésre és ha egymás mellett maradtok 2-3 hónap után is és a találkozásotok napi szintre jutnak és közel kerültök egymáshoz, akkor elmesélheted mi történt veled..addigra viszont a fiúban is ki kell hogy alakuljon hogy veled komolyabban és hosszabban tervezi a kapcsolatot..Szerintem elkapkodod, én azt csinálnám ismerkedek pár hónapig és ha egyre közelebb kerülünk egymáshoz ugy mondok el egyre több dolgot magamról. Az első két három randinál csak nagyon általános dolgokról szoktam csak beszélgetni.
2016. nov. 4. 20:34
 9/46 anonim ***** válasza:
24%
Ezzel most én is így vagyok kérdező,mélységesen gyűlölöm a férfiakat,az egyik lelépett szó nélkül tőlem,most meg a másik kidob azért mert nem beszélek eleget,meg hiteget és átver...ennyit a.férfiakról
2016. nov. 4. 20:37
 10/46 A kérdező kommentje:
7-es, van egy fiú unokatestvérem, elég jó a viszonyunk, beszámol, hogy kivel mit csinál. Elképzelhetetlennek tartom azt, hogy valakibe szerelmes vagyok, meg akarom szerezni, de azért még megdugom xy-t, mert meglehet. Nos, ha én szerelmes vagyok valakibe, rá se nézek senkire.
2016. nov. 4. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!