Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L
Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.
Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.
Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?
Amennyiben ez így van, mégis mire számítasz?
De esélyes, hogy ez kamu.
"minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat"
Öhm... Mi lenne, ha nem ezzel nyitnál az első randin? Egyébként meg 18 éves vagy, élj egy kicsit, szórakozz, barátkozz, kirándulj, tanulj, élvezd az életet. Nem kell mindenáron párkapcsolatban lenni. Mi a fenének? Csak hogy legyen? Így már eleve megette a fene. Lazulj le, ne erőltesd, majd jön magától, ha itt az ideje.
Mondjuk egy kicsit gondolkodj! Ugyan agyat növeszteni a tudomány jelen állása szerint még nem lehet, de megtanulhatod jobban kihasználni azt, amid van.
Ha pedig elérsz egy szintet, akkor te magad is rájössz, hogy az utálatod puszta általánosításnak és előítéleteknek köszönhető.
Tudod, attól, mert van, aki egy aljas, hűtlen szemétláda, attól még nem lesz mindenki az, pusztán attól, hogy férfi. (Mint ahogy ennek analógiájára attól, mert vannak laza erkölcsű nők, attól még nem lesz minden nő K-betűs.)
Téged megcsaltak. Teljes joggal utálod azt a szemetet. De ha emiatt más, ártatlan embereket is utálsz, azzal te sem vagy jobb annál, aki megalázott.
"A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol"
Igen, van jónéhány ilyen. Mint ahogy nőkből is van majdnem ugyanannyi hasonló jellem. És tudod, olyanok is vannak szép számmal, akiket még Palvin Barbara sem tudna elcsábítani, ha van barátnőjük. Az, hogy te kiket látsz meg, az innentől már csak érettség kérdése.
Egyébként pedig elárulom: ez a hozzáállás pont ahhoz vezet, hogy a normális férfiak mérföldes sugárban elkerülnek. Így aztán csak azoknak fogsz kelleni, akik tényleg csak üríteni akarnak beléd.
Tudja a fene, mitől lehet, hogy vannak akik egy csalódás után ilyen szinten befordulnak, másik pedig talpra tudnak állni.
Lehet, hogy újat fogok mondani, de ha egy pasi járni akar veled, akkor ő meg is akar dugni. Olyat nem fogsz találni, aki nem próbálkozik be vele.
Bármibe lefogadom, hogy nincs sem fiú barátod, sem rokon, sem baráti társaság, ahol találkozhatnál egy-két hímneművel "kötetlenül".
Egyelőre ami nem megy, azt ne erőltesd, és hanyagold a párkeresést. Inkább szerezz barátokat, illeszkedj be egy nagyobb baráti társaságba, és szerezz valami alap emberismeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!