Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb szingliként szülőkkel lakni saját házban mint barátnővel albérletben?
Figyelt kérdés
Én 33 éves úgy látom hogy jobb. Éltem így is éltem úgy is.
Most hogy szülőkkel élek nem szól bele senki az életembe jobban kijövök az anyagilag tök sokat félre tudok tenni. Nincs megfelelési kényszer a nő felé. Barátaimban megtalálom a társas kapcsolatot szexpartnereim rendszeresen vannak stb.
Mikor együtt éltem nővel alig tudtunk kijönni. Minden hülyeségre elment a pénzem. A nő állandóan idegesített mindenért sok vita volt. Sokkal nehezebb így élni....
2016. okt. 20. 16:12
1/61 A kérdező kommentje:
Talán könnyebb inkább....
2016. okt. 20. 16:13
2/61 anonim válasza:
Igen, valóban könnyebb, ha Anyuci megcsinál mindent helyetted és nem kell alkalmazkodni senkihez, rádhagynak mindent, sőt még egy két lotyót is felvihetsz. De ennek mi értelme van? A családalapításnak van értelme, nem a hereverézésnek..fel kéne nőni és megtanulni együttélni egy nővel..
3/61 anonim válasza:
Vagyis azért laksz otthon, mert feladtad a társkeresést és már nem hiszel abban, hogy egy nővel kettesben, vagy családként fogtok élni. Mivel anyagilag egyedül nem jössz ki, otthon könnyebb, társra pedig esélyed nincs, ezért ezt az életmódot választottad.
Ez a macskás vénlány pasi megfelelője.
4/61 A kérdező kommentje:
2...Ha felnövés ilyen nehéz dolog akkor kössz inkább maradok gyerek mert az könnyebb, ha már megtehetem....
2016. okt. 20. 16:18
5/61 anonim válasza:
Lehet hogy neked jobb. Én, fedél nélkül, a barátnőmmel voltam.
6/61 anonim válasza:
#2 nem mindenkinek a családalapítás az életcélja, még ha ezt neked nehezen jut el a tudatodig!
7/61 A kérdező kommentje:
Az a baj az emberekkel hogy társadalom által diktált sablonokban gondolódnak és úgy gondolják az a jó és ha kilógsz máris valami komoly baj van vele.
2016. okt. 20. 16:30
8/61 anonim válasza:
Hát, ez 33 évesen eléggé szánalmas élet, de te tudod.
9/61 anonim válasza:
De eljut a tudatomig, látom, hogy ez a trend, életképtelen férfiak, akik sem házasodni, sem gyereket vállalni nem akarnak. Az élet egyszerűbb oldalát akarják megfogni, hogy ne kelljen semmiért felelősséget vállalni. Igen valóban ez a könnyebb, Anyuciék szoknyáján ülni, akik még a seggét is kitörlik..
10/61 anonim válasza:
Szerintem szimplán szánalmas vagy, és még csak nem is vagy boldog, különben úgyse tennéd fel ezt a kérdést. De nyilván baxxa a csőröd, hogy 33 évesen képtelen voltál leválni anyád csecséről és maximum ribiket tudsz hazavinni, mert más nem visel el, ezért kiírtad ezt a kérdést, hátha valaki meggyőz arról, hogy ez tök rendben van, mikor még te sem hiszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!