Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem értik meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg azt a férfiak hogy pillanatnyilag nincs szükségem kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Ha kedvesen mondom meg tovább próbálkoznak, ha nem válaszolok az üzenetekre vagy kitérek a konkrét válasz elöl, de kerülöm őket, akkor még jobban keresik a társaságom. Ha konkrét nemet mondok akkor én vagyok a bun kó rib @nc és megsértődnek. (pedig semmi rosszat nem teszek hozzá, csak nemet mondok) Mi a megoldás? Férfiak, mi az ami a legkevésbé rossz?

2016. okt. 13. 23:32
1 2
 1/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
Én megérteném. Szerintem az a legtisztességesebb, ha megírod/megmondod: Ne haragudj, de most nem fér bele az életembe egy kapcsolat, sem veled, sem mással.
2016. okt. 13. 23:36
 2/18 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok, és megértem. Innentől a kérdésed egy hülye általánosításon alapul.
2016. okt. 13. 23:36
 3/18 anonim ***** válasza:
18%
Hidd el, ha jönne egy domináns, macsó, karizmatikus férfi, akkor neki nem így reagálnál...
2016. okt. 13. 23:45
 4/18 anonim ***** válasza:
Azért, mert nem férfiakkal vagy körülvéve.
2016. okt. 13. 23:46
 5/18 anonim ***** válasza:
Nekem másodjára sem kell mondanod finoman célozgatva, hogy kopjak le.
2016. okt. 13. 23:46
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
a
2016. okt. 14. 02:40
 7/18 anonim ***** válasza:

Aki ezen megsértődik azért nem is kár, nem? Vagy akarnál még bandázni vele tudván, hogy így kezel egy ilyen helyzetet?

Én is megértettem mindig, sosem volt ebből probléma. Egyszer volt sértődés részemről, de akkor is azért mert a hölgyemény egy darabig húzta az agyam, aztán egyik nap bejelentette hogy ő márpedig egyedül akar lenni - sőt, akkor sem ebből volt a probléma, hanem hogy még úgy adta elő mintha szándékosan értettem volna félre őt, emiatt egy kicsit elpattant a cérna. Mondjuk azt nem mondtam, hogy bunkó rbanc(habár kétségtelenül gondoltam), de nem is kerestem a társaságát.

2016. okt. 14. 05:30
 8/18 anonim ***** válasza:
Van aki annyira szerelmes, hogy egy darabig még nem adja föl, de ha tényleg igazán szeret, akkor egy idő után belátja, hogy az érzéseket nem lehet kierőszakolni és ha igazán szeret, elenged téged.
2016. okt. 14. 07:52
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Minek állsz szóba az ilyen nyomulós szarokkal egyáltalán?
2016. okt. 14. 08:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Mert nekik van, és a szerelem nagyrészt önzőség.

Én is hasonló helyzetben vagyok, mert a kiszemeltem nemet mond, de a szemében meg igent látok. És emiatt teljesen össze vagyok zavarodva.

Mi férfiak egyszerűek vagyunk. Nekünk meg kell mondanotok, hogy mit akartok. A hallgatásból semmit se tudunk megérteni.

Határozott nemet kell mondanod nekik, még ha úgy érzed, hogy ezzel meg is bántod. Aki leribiz, attól meg jobb is, hogy megszabadulsz.

2016. okt. 14. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!