Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudott nekem a lány?
megvolt az első találkozó, minden rendben volt... utána is beszélgettünk, de hiába hivtam el többször, nem volt ideje rám. Kértem, hogy mondja meg, hogy ha nemakar találkozni, akkor azt irja meg. Nem mondta sosem.
És nemrég "kapcsolatban" lett.
Három évvel ezelőtt pontosan ugyanezt csinálta egy másik lány, igérgette a találkozókat, aztán igy ért véget.
Miért kellett hazudni? Miért nem kaphattam 2. esélyt? Rendben, nem azt kaphatta, amire számitott, de miért nem lehetett megmondani?
"de hiába hivtam el többször, nem volt ideje rám" -> már a második ilyen eset után egyértelműnek kellett volna lennie a számodra. Nem kell, hogy megmondja.
"Miért nem kaphattam 2. esélyt?" Mert annyira nem jöttél be neki, mint a másik.
"Miért kellett hazudni?" Nem látom a történetből, hogy hazudott volna.
"miért nem lehetett megmondani?" Egyrészt nem akart megbántani, másrészt már rég egyértelmű volt.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!