Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy másokat annyira szeretnek csak engem nem?
Nem tudom, úgy látszik, van olyan, hogy valaki ezt érdemli. Hogy mi alapján... rohadt igazságtalan.
Üdv a klubban! Pacsi?
Talán azért, mert te is rongyként bánsz saját magaddal. Az egy dolog, hogy kedvesnek gondolod magad, DE, hogyan viselkedsz saját magaddal??
Mert ahogy te saját magaddal bánsz, azt fogod másoktól is visszakapni, mivel csak azt adhatják neked, amit te saját magadnak is megadsz!
Pl.: csak hogy megértsd: ha a külvilág felé búvalb..szott képet vágsz, nem kaphatsz a világtól mosolyt, csak búvalb..szottságot. Ahhoz, hogy mosolyt kapj, neked is mosolyt kell adnod!
Szép a kirakat, ugye? Attól, hogy valaki boldog képeket posztol, még szenvedhet...
Én is így voltam. Az exemmel már haldoklott a kapcsolat, mérges is voltam rá, mert velem is úgy bánt, mint egy darab ronggyal. Fészre mégis a közös, mosolygós selfiket tettem ki, meg 'amit Szerelmemnek sütöttem <3 <3 <3'
A környezetem meg is lepődött, amikor vége lett. Azt mondták, hogy olyan hirtelen történt, de nem, nem volt hirtelen egyáltalán.
20/L
Ha senkit sem találsz, akkor nem jól ismerkedsz és nem adsz esélyt a dolognak. Ha a szobában üldögélsz egész nap, akkor egyszerűen nem adsz lehetőséget, hogy megszeressenek. Az is lehet, hogy szeretnek, csak észre sem veszed.
(Amúgy nem te szoktad ugyanezt a kérdést kiírni kb. hetente, csak kicsit más megfogalmazásban?)
CSAK téged nem??
Nem gondolod,hogy rajtad kívül azért még vannak más magányos emberek is?
Ez már nem tudom hanyadik kérdés itt miért nem szeretnek engem csak másokat? Miért nem vagyok sikeres és más az?
Talán mert nem másokkal kellene foglalkoznod, hanem saját magaddal...
Nálam el se jutna valaki addig, hogy rongyként bánjon velem, mivel nem olyan képet mutatok magamról akivel rondán lehet viselkedni és haggya magát, különben az illető elmehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!