Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy másokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy másokat annyira szeretnek csak engem nem?

Figyelt kérdés
Pedig alapvetően kedvesnek és megértőnek gondolom magam, de a pasik mindig csak rongyként kezelnek, eddig még nem éreztem azt hogy valakinek annyira kellenék. Azt látom bezzeg más velem egyidősöket eljegyeznek, feleségül vesznek, boldogan pózolnak a képeiken, míg nekem egy tartós dolgot sem sikerül kialakítanom. L/24
2016. aug. 30. 22:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%

Nem tudom, úgy látszik, van olyan, hogy valaki ezt érdemli. Hogy mi alapján... rohadt igazságtalan.

Üdv a klubban! Pacsi?

2016. aug. 30. 22:03
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
A látszat és a valóság sokszor nem azonos. Igazából az illúziók világában élünk. Sok mindent hiszünk, ami nem is úgy van.
2016. aug. 30. 22:06
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Talán mindig rossz férfiakat választasz, a többiekkel szemben.
2016. aug. 30. 22:11
 4/13 anonim ***** válasza:
5%
Külföld ;)
2016. aug. 30. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:
66%

Talán azért, mert te is rongyként bánsz saját magaddal. Az egy dolog, hogy kedvesnek gondolod magad, DE, hogyan viselkedsz saját magaddal??

Mert ahogy te saját magaddal bánsz, azt fogod másoktól is visszakapni, mivel csak azt adhatják neked, amit te saját magadnak is megadsz!

Pl.: csak hogy megértsd: ha a külvilág felé búvalb..szott képet vágsz, nem kaphatsz a világtól mosolyt, csak búvalb..szottságot. Ahhoz, hogy mosolyt kapj, neked is mosolyt kell adnod!

2016. aug. 30. 22:14
 6/13 anonim ***** válasza:
22%

Szép a kirakat, ugye? Attól, hogy valaki boldog képeket posztol, még szenvedhet...

Én is így voltam. Az exemmel már haldoklott a kapcsolat, mérges is voltam rá, mert velem is úgy bánt, mint egy darab ronggyal. Fészre mégis a közös, mosolygós selfiket tettem ki, meg 'amit Szerelmemnek sütöttem <3 <3 <3'

A környezetem meg is lepődött, amikor vége lett. Azt mondták, hogy olyan hirtelen történt, de nem, nem volt hirtelen egyáltalán.

20/L

2016. aug. 30. 22:36
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez a véletlenen múlik. Hogy kikkel találkozol. De sajnos meg kell állapítani, hogy a játszmázóknak több jut, ők azok, akikbe beleszeretnek. Ajánlom neked a Titkos Szabályok című könyvet. Szigorú, játszmázós, de eredményes.
2016. aug. 30. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Ha senkit sem találsz, akkor nem jól ismerkedsz és nem adsz esélyt a dolognak. Ha a szobában üldögélsz egész nap, akkor egyszerűen nem adsz lehetőséget, hogy megszeressenek. Az is lehet, hogy szeretnek, csak észre sem veszed.

(Amúgy nem te szoktad ugyanezt a kérdést kiírni kb. hetente, csak kicsit más megfogalmazásban?)

2016. aug. 30. 23:25
 9/13 anonim ***** válasza:
76%

CSAK téged nem??

Nem gondolod,hogy rajtad kívül azért még vannak más magányos emberek is?

2016. aug. 30. 23:27
 10/13 anonim ***** válasza:
76%

Ez már nem tudom hanyadik kérdés itt miért nem szeretnek engem csak másokat? Miért nem vagyok sikeres és más az?

Talán mert nem másokkal kellene foglalkoznod, hanem saját magaddal...

Nálam el se jutna valaki addig, hogy rongyként bánjon velem, mivel nem olyan képet mutatok magamról akivel rondán lehet viselkedni és haggya magát, különben az illető elmehet.

2016. aug. 30. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!