Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a képmutatás? N
Sikerült nem egyszer belefutnom olyan kérdésbe, amiben egy nő vagy férfi azt írta le, hogy nyomul másra, szexel mással stb, pedig van párja. Ilyenkor a kommentelők elkezdték mocskolni, ritka volt, aki nem azt tette. Mégis, amit látok az, hogy az emberek javánál tök mindegy, hogy van vagy nincs senkije, ráhajt másra. Ha a másiknak van, na azt meg aztán tényleg lesz_rja, simán nyomul, pofátlanul méghozzá.
10/5 pasi, aki nálam pl. bepróbálkozik, foglalt. Közli is nyíltan. Ahogy azt is, szereti (6/4). És ezt olyan simán ecseteli, mintha csak az időjárásról kérdezném. Ha megjegyzem, hogy ez szerintem nem állapot, gerinc kérdése, lepereg róluk.
Jön a maradék 5.
5/1 - aki simán közli, neki csak a külső számít, minek legyen egy csajjal évekig, mikor dughat mindig mást? Pff..
5/3- szinglik, de tök mindegy mit mondok nekik, pl.: van barátom akit szeretek, senki más nem érdekel bla bla.. Lepereg, simán, pofátlanul nyomul, mintha magától értetődő lenne, teljesen természetes, hogy attól, hogy van párom, még leállok velük csevegni intimebb dolgokról. És nem veszik a lapot, hiába mondom, hogy nem beszélek bizonyos dolgokról, mert nem tisztességes a párommal szemben, illetve nem is akarok.
A maradék 1 meg hiperérzékeny, hisztis is akár, mindegy milyen a csaj számára, úgy értem elég ha bejön külsőre valamennyire, csak jöjjön össze vele, 'legyen végre valakije' alapon.
Lassan úgy vagyok veke, hogy nincs egy normális férfi sem. Aki az elején rendesnek tűnik, kiderül róla, hogy mégsem...
Ennyire elveszítették az EMBERI énjüket. Ösztönlény mindenki? Nem bír a vérével? Semmi sem elég? Annyira kiábrándító, hogy a hűség szó hallatán sokan néznek csak, mint a bamba, esetleg magukban felröhögnek. A tisztesség, becsület dettó. Szégyen!
Szerintetek?
Figyi, ha nem akarod, nem kell privikre válaszolni.
Amúgy én is hasonlót figyeltem meg, szinte senkinek nem számít, hogy párja van, vagy effajta apróságok lennének jelen az életében. Ez mind női, mind férfi oldalon így van!!!
Diagnózis: el kell költözzem egy elszeparált helyre.
"el kell költözzek..."
Kérdező
Az a helyzet, hogy vannak normális férfiak, de azokat nem szívesen veszik észre a nők, mert nem olyna látványosak.
Ez van.
Valahol kompromisszumot kell kötni. Ha nem a külső terén, akkor marad a hűség...
Az altalatok normalis ferfikent emlegetett reteg altalaban annyit tud felmutatni, hogy van munkaja es hogy kedves. Kosz, de ez alap. :D na jo, neha befigyel meg egy "nem dohanyzom" is. Uhh, maris szerelmes lettem!
N
#3 Ha arra akarsz kilyukadni, hogy
Szépfiú--> csapodár
Nem szépfiú---> a hűség mintaképe
akkor tévedsz.
A dolgok nem ilyen egyszerűek. A dolgok nem csak feketék és fehérek lehetnek. Szerintem nem a kinézet dönti el, hogy kibe mennyi gerinc szorult.
4-es
Iszom a szavaidat.
Mit kéne felmutatnunk hát?
5-ös
A kinézet azt dönti el, hogy mennyi gerincet kell szükségszerűen növesztened, hogy boldogulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!