Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknél előfordulhat az hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél előfordulhat az hogy lelki vonzalomból fizikai vonzalom lesz?

Figyelt kérdés
Tehát abszolút nem vonzódik a külsőhöz de megszereti a lelkét és emiatt vonzódni kezd fizikailag is
2016. máj. 27. 09:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
75%
A filmekben igen.
2016. máj. 27. 09:58
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Nem.
2016. máj. 27. 10:03
 3/20 anonim ***** válasza:
Hát igen, a tipikus amerikai csöpögős filmekbe van ez a jelenség, De itt Magyarországon előbb letagadná a nő a férfit külsőre. Úgy meg kiakarna együtt lenni egy olyan nővel aki látszólag szereti félig ott van félig nem. nem müködne semmi
2016. máj. 27. 10:06
 4/20 anonim ***** válasza:
43%
Hogyne létezne! Nekemis volt ilyen pasi az életemben. Nagyon nem volt az esetem,aztán barátik lettünk,aztán beleszerettem a lelkébe,és teljesen másnak láttam kívülről. Szexy,és vonzó lett a Számomra.
2016. máj. 27. 10:07
 5/20 anonim ***** válasza:
53%
Tudtátok, hogy a jobb kezes emberek 9 évvel tovább élnek, mint a bal kezes emberek?
2016. máj. 27. 10:09
 6/20 anonim ***** válasza:
Igen létezik, én sem a külsőmmel szoktam hódítani, mert nem lehet vele :-D ... De bedumálom magam annak a lánynak a bugyijába, akit akarok :-P ... Ergo intellektussal veszem le őket a lábukról ;-)
2016. máj. 27. 10:13
 7/20 anonim ***** válasza:
63%
Nalunk ez tortent es azota is egyutt vagyunk.
2016. máj. 27. 10:35
 8/20 anonim ***** válasza:

Igen, mar jo par eve csak ilyen parkapcsolatom van. A mostani elettarsam se jott be. ( Sokat adok magamra, heti 8 edzesem van, sportos vagyok, nem kenyszerbol van ez.)

N

2016. máj. 27. 10:45
 9/20 anonim ***** válasza:

Igen. De csak akkor, ha a srác nem kifejezetten taszító volt a nőnek és hoz egy szintet.

Volt egy srác, akinek oda voltam a jelleméért és az eszéért, évfolyamtársak voltunk, nagyon sokat beszélgettünk, voltunk olyan helyzetben is, hogy akár le is smárolhattam volna, de igénytelen volt... nincs erre szebbet mondani, ott voltam, hogy basszus ezek a gondolatok miért ehhez a testhez tartoznak... ott volt ő a cserepes szájával, a mosatlan fogaival és ezek visszatartottak bármitől. Lehetett volna jó pasi is. Később megsavanyodott, belekerült a koliban egy fura bandába, idomult, elkezdett füvezni és elszívta az agyát.

Szóval lehet ilyen, de csak akkor, ha nem vagy nagyon ronda.

2016. máj. 27. 10:52
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Nálam volt már ilyen. Nem kifejezetten tetszett a pasas külsőre előtte... de az azért nem mindegy, hogy "hát nem jön be" vagy "irtózom a külsejétől". Utóbbival sztem nem lehet mit kezdeni.
2016. máj. 27. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!