Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél előfordulhat az hogy lelki vonzalomból fizikai vonzalom lesz?
Igen, mar jo par eve csak ilyen parkapcsolatom van. A mostani elettarsam se jott be. ( Sokat adok magamra, heti 8 edzesem van, sportos vagyok, nem kenyszerbol van ez.)
N
Igen. De csak akkor, ha a srác nem kifejezetten taszító volt a nőnek és hoz egy szintet.
Volt egy srác, akinek oda voltam a jelleméért és az eszéért, évfolyamtársak voltunk, nagyon sokat beszélgettünk, voltunk olyan helyzetben is, hogy akár le is smárolhattam volna, de igénytelen volt... nincs erre szebbet mondani, ott voltam, hogy basszus ezek a gondolatok miért ehhez a testhez tartoznak... ott volt ő a cserepes szájával, a mosatlan fogaival és ezek visszatartottak bármitől. Lehetett volna jó pasi is. Később megsavanyodott, belekerült a koliban egy fura bandába, idomult, elkezdett füvezni és elszívta az agyát.
Szóval lehet ilyen, de csak akkor, ha nem vagy nagyon ronda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!