Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
143 centis nő nem fog kelleni senkinek?
Tartós kapcsolatom soha nem volt. Csinos vagyok és szép arcú állítólag, de alacsony, csak 143 és sorra azt kapom, hogy állva le tudnék valaki szopni és ezért inkább nem is kellek senkinek. Pedig nincsenek nagy igényeim, nem vágyom felhőkarcoló pasikra. Megelégszem a 150-el is, csak kellenék már valakinek igazán. :(
20L
Ó, ezt most nagyon jó helyre írtad. A gyk hemzseg az alacsony pasiktól, akik azért (is) rinyálnak, mert így nem találnak nőt. Szerintem csak dőlj hátra, és várd a privi-áradatot. :D
Nade komolyabbra fordítva a szót: természetesen fogsz kelleni valakinek, aki azt mondta neked, hogy majd ezért nem fogsz pasit találni, az hülye. Valszeg itt is fogják majd írni, hogy egy alacsony nő milyen édi/cuki/tündér meg hasonlók. Szóval fel a fejjel, az alacsonyság önmagában nem hátrány. ;)
1.80 magasként voltam együtt egy 147 cm magas lánnyal 1 évig. Számomra tökéletes volt a magassága. Semmit nem befolyásol nálam ez a dolog.
Van egy ismerősöm, aki 198 cm magas és neki is volt 154 cm magas barátnője (onnan tudom a csaj magasságát, hogy én is együtt voltam vele 2 hétig :D).
Na pont az utolsó két hozzászólásból lehet jól le szűrni, hogy az alacsony srácok (<172) miért totál esélytelenek bármilyen lánynál. Mert a kérdezőhöz hasonló nagyon alacsony, de átlagos, esetleg szép kinézetű csajokat is ugyanúgy "lenyúlják" az átlagos vagy magas férfiak az alacsony pasik elől, mint a többi tök átlagos lányt. És ebben az esetben az alacsony lány sem lesz ostoba és persze, hogy válogatni fog a továbbiakban.
Kérdező: Ha egyre megkérhetlek. Pls legyen annyi empátiád, hogy a magasságodra gondolva, legalább esélyt adsz az alacsony pasiknak a továbbiakban, vagy legalább diplomatikusan utasítod el őket. Légyszíves. :-/
(Én 154 cm vagyok, és még így is állandóan beszólnak.Amúgy kapcsoltban.)
Nálam fél fejjel kisebb ismerősömnek most született babája, házas és nem valami szép. Másik, szintén kisebb csajszi kapcsolatban. Másik idősebb nő(kb 130cm) házas, unokája született,volt kolleganő kisebb nálam és váltogatja a pasikat...ezekkel a példákkal csak azt akarom mondani, hogy (szinte :D) mindenki talál párt.
A kis nők cukik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!