Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogyan szűritek ki a könnyűvérű nőket?
1es ez netto baromsag van olyan ismerosom aki ket diplomas (nem bufeszak), ket nyelven beszel, hihetetlenul muvelt, szofisztikalt, elegans es meg nem mondod, h 37 pasival fekudt le:-)
Nem a szexualis kapcsolatok mennyisege definial egy embert. A konnyuveruseg pedig baromi tag fogalom.
Úgy, hogy megismerkedek velük, mielőtt esetleg úgy döntünk, hogy továbblépünk, és ebből egy kapcsolat lesz.
Az ismerkedés alatt meg azért kiderül, hogy kb. hogyan áll dolgokhoz, szóval maga az ismerkedés a szűrés.
Ha annyira sem ismertem még meg, hogy tudjam, hányadán állok bele, akkor még korai lenne belemenni egy kapcsolatba.
1. nem fogod tan egybol felesegul venni a not ha megismered?
eloszor jol ismerd ki.
2. kiszurni nem tudod milyen, (lehet akkor se, nezzd a 3.) meg nem ismered meg jobban.
3. a legtobb no, akkor mutassa ki az igazi termeszetet, ha mar elkapot (hazasag, gyerek), adigg ugyessen el tudnak rejteni ezt azt...
Én úgy szűröm ki, hogy nem érdekel a nők múltja.
Nem foglalkozok vele, hogy 1-3-5-10 vagy több pasival voltak előttem. Az számít, hogy mellettem miként viselkednek.
A megbízhatatlan nőket pedig felismeri az ember és azokat el tudja kerülni.
Tényleg kíváncsi lennék, hogy miért érdekli a férfitársaimat az, hogy hány fallosz volt az adott nőben korábban. Amíg nincs nemi betegsége, addig ez teljesen irreleváns.
Férfi vagyok, nem pedig kisfiú, mint pl te is. Egy értelmes férfit ez nem érdekel.
Miért zavarna, hogy más anyaga is odabent csordogált? Tán nem fürdött azóta a nő, vagy mi?
Ez az ösztönösség pedig még nagyobb baromság. Az állatokat aztán végképp nem érdekli, hogy hányan voltak a nőstényben. Akár egymás után is csinálják.
Nem hiszem el, hogy ennyire kisfiú vagy. "Számomra undorító érzéssel szokott járni." Atya úr isten.
Arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy írásod alapján te a nőket tárgyként kezeled, nem pedig emberként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!