Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak hogyan szűritek ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak hogyan szűritek ki a könnyűvérű nőket?

Figyelt kérdés
29éves vagyok és komoly szándékkal ismerkednék. Lehetőleg nem szeretnék kapcsolatba lépni könnyűvérű lányokkal,vagy jó lenne az ismerkedés elején kiszűrni őket. Miből látjátok hogy az valószínűleg az lehet(öltözködés, amit mesél az előéletéről, hánnyal feküdt le...)?
2016. máj. 7. 20:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj de a külső és beszéde alapján illene felismerni
2016. máj. 7. 20:52
 2/20 anonim ***** válasza:
65%
Külső és beszéd alapján nem minden esetben lehet.
2016. máj. 7. 20:58
 3/20 anonim ***** válasza:
66%

1es ez netto baromsag van olyan ismerosom aki ket diplomas (nem bufeszak), ket nyelven beszel, hihetetlenul muvelt, szofisztikalt, elegans es meg nem mondod, h 37 pasival fekudt le:-)

Nem a szexualis kapcsolatok mennyisege definial egy embert. A konnyuveruseg pedig baromi tag fogalom.

2016. máj. 7. 21:00
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
alapból ignorálom a párkapcsolatot az életemből, szóval a problémát már a gyökerénél elfojtottam.
2016. máj. 7. 21:09
 5/20 anonim ***** válasza:
33%

Úgy, hogy megismerkedek velük, mielőtt esetleg úgy döntünk, hogy továbblépünk, és ebből egy kapcsolat lesz.

Az ismerkedés alatt meg azért kiderül, hogy kb. hogyan áll dolgokhoz, szóval maga az ismerkedés a szűrés.

Ha annyira sem ismertem még meg, hogy tudjam, hányadán állok bele, akkor még korai lenne belemenni egy kapcsolatba.

2016. máj. 7. 22:00
 6/20 Titusztitusz ***** válasza:
34%
Én úgy szűrtem ki a "könnyüvérü" nőciket mindig, hogy utánanéztem alaposan az "előéletüknek"...Vagy már korábban is figyeltem...Aztán ha egy-egy nőcit GYAKRAN láttam fiúkkal-férfiakkal,vagy hallottam a "jó hírükröl", akkor az ilyen nővel én már alapbol nemis foglalkoztam már...
2016. máj. 7. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
39%

1. nem fogod tan egybol felesegul venni a not ha megismered?

eloszor jol ismerd ki.

2. kiszurni nem tudod milyen, (lehet akkor se, nezzd a 3.) meg nem ismered meg jobban.

3. a legtobb no, akkor mutassa ki az igazi termeszetet, ha mar elkapot (hazasag, gyerek), adigg ugyessen el tudnak rejteni ezt azt...

2016. máj. 7. 22:47
 8/20 90-ben született F.. ***** válasza:
58%

Én úgy szűröm ki, hogy nem érdekel a nők múltja.

Nem foglalkozok vele, hogy 1-3-5-10 vagy több pasival voltak előttem. Az számít, hogy mellettem miként viselkednek.

A megbízhatatlan nőket pedig felismeri az ember és azokat el tudja kerülni.

Tényleg kíváncsi lennék, hogy miért érdekli a férfitársaimat az, hogy hány fallosz volt az adott nőben korábban. Amíg nincs nemi betegsége, addig ez teljesen irreleváns.

2016. máj. 7. 22:58
 9/20 Titusztitusz ***** válasza:
18%
8-as...Biztos az, hogy te férfi vagy? Szerintem inkább nő lehetel valójában...Máskülönben szerintem nem kérdeznél ilyen butaságokat...Miszerint "mi jelentősége van annak, hogy hány farok volt régebben a nőben"? Az ilyesmit csak a nők szokták nem érteni...A férfiak ÖSZTÖNÖSEN szoktak írtózni már a gondolattol is a legtöbbször, hogy a nőjüket, akit mondjuk pont izélnek, előttük már MÁS FÉRFI IS DOLGOZTA...Meg más férfi "anyaga" csorgott a régi szexuális aktusok után a nőböl...Számomra undorító érzéssel szokott járni még a puszta gondolata is egy ilyen szitunak meg variációnak...De ha tényleg férfi vagy, akkor az ilyesmit szerintem neked tudnod kéne magadtol is...
2016. máj. 7. 23:09
 10/20 90-ben született F.. ***** válasza:
73%

Férfi vagyok, nem pedig kisfiú, mint pl te is. Egy értelmes férfit ez nem érdekel.

Miért zavarna, hogy más anyaga is odabent csordogált? Tán nem fürdött azóta a nő, vagy mi?

Ez az ösztönösség pedig még nagyobb baromság. Az állatokat aztán végképp nem érdekli, hogy hányan voltak a nőstényben. Akár egymás után is csinálják.

Nem hiszem el, hogy ennyire kisfiú vagy. "Számomra undorító érzéssel szokott járni." Atya úr isten.

Arról pedig inkább ne is beszéljünk, hogy írásod alapján te a nőket tárgyként kezeled, nem pedig emberként.

2016. máj. 7. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!