Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valólban azt hiszik a pasik hogy a nagyon csinos nőknek könnyű dolga van mert a jó pasik sorba állnak előttük és csak válogatni kell közöttük?
Engem nagyon csinos jó nőnek tartanak. Valóban nagyon adok a külsőre.
Az igaz hogy sok pasi áll sorba előttem és szeretne tőlem valamit és legtöbb bizony külsőre nagyon bejön de mint ember egy hulladék. Binko buta nulla empátia baromi nagy önzőség és még sorolhatnám. Sajnos már rég foglaltak a normális pasik. Bizony nagyon nehéz dolgom van 28 éves csinis nőként pedig még macis pocakos és alacsony pasival is lennék nagyon nem elsődleges a külső
Bizony érdemes.
Tudod nagyon sok olyan pasi próbálkozik szerintem akik csomó előítélettel rendelkezik. Hogy nekünk csak a bunko gazdag pasik kellenek.
Szerintem a társadalommal van baj.
A kérdés: "Valólban azt hiszik a pasik hogy a nagyon csinos nőknek könnyű dolga van mert a jó pasik sorba állnak előttük és csak válogatni kell közöttük?"
Második mondatod: "Az igaz hogy sok pasi áll sorba előttem és szeretne tőlem valamit és legtöbb bizony külsőre nagyon bejön"
Szóval? :D
Az már a te bajod, hogy belsőleg egyiket sem találod szimpatikusnak, de a feltevés attól még igaz, sorban állnak előtted a pasik és csak válogatnod kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!