Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok, ellenszenves es alulfizetett - miert nem talalok part (42/N)?
Figyelt kérdés
2016. márc. 5. 19:18
11/26 anonim válasza:
Ebben a kategóriában is elég sok csúnya fiú hisztizik, vedd fel velük a kapcsolatot.
13/26 anonim válasza:
Hahahah ez rohadt jó volt :) köszi
14/26 A kérdező kommentje:
Ja, lehet, h a lecet magasra tettem :D
Ez a negativ kisugarzas eleg rossz erv, sok sunyi, ellenszenves, irritalo emberrel talalkoztam mar, es megis volt kapcsolatuk. :) szoval a kisugarzas elojele es a kapcsolat meglete kozott nincs szoros osszefugges :)
2016. márc. 5. 19:34
15/26 A kérdező kommentje:
Nem en vagyok ocsmanyalacsony, mert en csak szimplan randa vagyok, ellenben magas.
2016. márc. 5. 19:36
16/26 anonim válasza:
#12: :D ja már hiányzott a siránkozása/imidzse, illetve azt hittem ő pótolhatatlan, de úgy tűnik tévedtem...
17/26 anonim válasza:
De legalább van önkritikád...:D
18/26 anonim válasza:
Kedves kérdező, igen sejtettem, hogy nem te vagy, csak összejöhettetek volna, ha itt lenne!
Egyébként ha javasolhatnám: "szimplan randa vagyok, ellenben magas" és buta
19/26 A kérdező kommentje:
Az elobb ragugliztam ocsmanyalacsonyra. Nem en vagyok, nem is ismerem. Es nem rinyalni jottem :D
2016. márc. 5. 19:46
20/26 anonim válasza:
Hát mert kinek kellene egy ronda ellenszenves alulfizetett ember?
A három negatív tulajdonság közül legalább az egyiket iktasd ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!