Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy amputált lábú férfi egy nőnek se kell?
Egy balesetben elveszítettem az egyik lábam térd fölött. Most 23 éves vagyok és még nem volt se randi , se csók, se ölelés, lényegében semmi. 5 éve próbálkozok de eddig csak visszautasítást kaptam. Eleinte élőben próbálkoztam, de az teljesen esélytelen. Ha hosszú nadrágot veszek fel, akkor annyi látszik, hogy sántikálok. Erre rögtön rákérdeznek és mikor elmesélem a történetem, már lépnek is le. Inkább le se írom, hogy milyen szavakkal utasítanak vissza. (Nem valami szalonképes.) A sok visszautasítás után úgy döntöttem, hogy inkább társkeresőn próbálkozok. Arra gondoltam, hogy ott majd jobban megismernek, megkedvelnek a leveleim után és akkor nem lesznek ennyire elutasítóak. Nem jött össze ez se. Még választ se kapok a leveleimre. Eddig 5 társkeresőre regisztráltam be, még elő is fizettem ilyen-olyan hülyeségekre, de mindhiába.
Mégis hogyan ismerkedjek így, ha még esélyt se kapok a nőktől? Honnan tudják, hogy rossz ember vagyok, ha nem is ismernek?
Én csak egy kedves nőt akarok, aki elfogad ilyennek és hajlandó megismerni.
Szia!
Nem vagy rossz ember, csak nem jó helyen keresgélsz.
Nagyon sok egyesület van, menj és nézz körül.
Van társkereső is, bár abba nem néztem bele. Sok barátot és sikert neked! :) (N)
Sajnos sok nő fog visszautasítani, ilyn dolgokkal, hogy "nem akarnak majd később pesztrálgatni" meg "a karrierjük" meg "a gyerek is béna lesz"? Ez utóbbi nettó baromság, de női logic...
Sajnos azokkal sem mész többre akik politikailag nagyon korrektek, liberálok akarnak lenni. Ők mindenáron pozitívan akarnak elbírálni és abba ütközöl mint Jimmy Vulmer a PC igazgatóval... "Csak nem érzi magát kellemetlenül egy mozgássérült mellett?"
Ha szerencséd van, találkozol egy olyannal aki elfogadja é normálisan áll hozzá. Pár pici problémád lehet csak:
1.A csajszi egy elnyomott valaki volt világéletében
2.Alárendeli magát neked, ami miatt rosszul érezheted magad
3.Csak álca, mert amúgy perverz aki arra izgul, hogy - ezt még leírni is szörnyű - a csonkot helyezd be neki - és nem törődik vele, hogy ez neked mennyire rosszul esik.
4.Csúnya, nagyon csúnya, elképeztően csúnya lesz külsőre.
5.Olyan lesz aki azért jön össze veld, hogy a saját életének kudarcát rád kenhesse: "Mer' nekem tégedet kell ellátni folyton ezér' vagyok ilyen alul".
Én sajnos nem tudok természetesen hozzáállni a mozgássérültekhez. Sajnálom őket, nem tudok elvonatkoztatni ettől. Nagypapám irigylem, ő úgy bánik a mozgássérültekkel, testi figyatékosokkal mint bárki mással, ezáltal sok ilyen barátja van. De ő az összeégett arcúval, a félszeművel is... És sokkal szimpatikusabb, mint a libsik ajnározása vagy a tahók beugatása.
Az a srác jó pénzt kap ezért, ebből él. Lehet belül boldogtalan és szomorú... De hát "show must go on"...
Én se szeretem azt az embert. Nick Vujicic abból él, hogy boldognak adja ki magát. Hasonló véleményen vagyok róla, mint Puzsér:
https://www.youtube.com/watch?v=uK4xOmjPQOg
Teljesítmény nélküliség.
Amúgy eléggé jól jellemzi a modern világot, hogy mint valami torzszülöttet bámuljuk, ő vidámnak adja ki magát, de közben mi is történik...? Mint régen a rémcirkuszban. Jól odagyűlnek a prolik, megbámulják, magukban "de jó hogy én nem vagyok ilyen", a srác meg jó kufárként behajtja a pénzt érte. Tökéletes jellemzése ez a mai liberális-kapitalista világnak. Álszentség, képmutatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!