Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszínes dolog csak a lentebb leírt dolgokért összejönni egy sráccal?
Szóval megismertem egy srácot. Ez nem olyan rég történt, annyira nem ismerem még de kedvesnek tűnik. Közel lakunk egymáshoz, gyalog kb 5 percre. Egyedül van a saját lakásába, van kocsi, viszonylag jól fizető állása stb.. Hagyjuk a félrebeszélést, de melyik lánynak nem jönnének be ezek a dolgok, de persze tudom most mindenki azt hiheti, hogy milyen felszínes vagyok. Viszont kissé vékony, én meg husisabb vagyok (160cm,58kg), és mindig az jár az eszembe milyen bénán néznénk ki egymás mellett, vagy hogy ráfekszek és összetöröm. Láttam képén az ex barátnőjét, és ő is teljesen vékony volt. Frusztrál nagyon a dolog, hogy akkor vagyok mellette mint egy bálna, plussz azis aggaszt, hogy lehet , hogy csak érdekből lennék vele. Most ássam el magam, vagy mit csináljak?
18/L
Ha nem tetszik a személyisége,csak a kocsga meg az h saját lakása vant nem kéne összejönnöd vele. Na meg a másik ha annyira zavar h alacsony.
Sztm keress mást.
N/24
Fel tudsz rà izgulni?
Mert sztem nem.
Ne viccelj ez nem felszinesseg.
Egy férfi legyen férfi,58 kg en.kb 15 evesen voltam ennyi akkor is mega ultra gàz volt.
Egy ferfi 80 alatt nem férfi nem véletlen a mondàs.
Ha annyi pénze van akkor letolhatnà a seggét edzeni mert csoda,hogy egyàltalàn làny szóba àll vele.
Nem fogsz rà beindulni egyàltalàn.
Max a pénze ami vonzó ami érthetô ösztön szerû.
Ezt a kérdést tedd fel magadnak,beindulnàl rà?!
Most làtom ô 70 kg iszonyat keves egy 25-t kellene felszednie.
Én 176 centihez vagyok 87kg,és még elfér ràm is az.izom
Fura, egyből ténynek veszed, hogy összejönne veled. :D
Mutatta ennek bármi jelét? Attól még, hogy kedves, nem jelenti azt, bármi komolyat akarna tőled.
Egyébként felszínes dolgok jah, de jól mondod, kinek ne kinek ne jönne ez be? Max a gazdagabb csajoknak nem jön be, de csak azért mert ők el is várják/természetesnek veszik.
Amúgy bejön a srác, akkor is dugnál vele, ha nem lenne saját lakása/kocsija és jól fizető állása?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!