Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gusztustalannak tartanál egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gusztustalannak tartanál egy lányt, ha?

Figyelt kérdés

Sajnos nemrég vesztettem el a munkám váratlanul, emiatt rengeteg stressz ért, és megint szembetaláltam magam azokkal a problémákkal, amikkel már rég nem.

Stressz okozta menstruációs zavarok, súlyingadozás, bőrproblémák (pattanásosabb vagyok, mint kamaszként), gyorsan zsírosodó haj...szóval, betett a dolog a hormonjaimnak.

Nincs pénzem kontaktlencsére, így kénytelen vagyok megint szemüveget hordani, szóval úgy festek, mint önmagam rossz paródiája.

Nagyon taszítónak tartanád ezt?

(Természetesen sminkelek, mosok hajat, adok magamra, de látszik a kisugárzásomon is, hogy nem vagyok a bőrömben, illetve kész idegbeteg vagyok, mert 4 napja késik)

2015. dec. 19. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nem
2015. dec. 19. 15:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebben az állapotban akarsz bepasizni,vagy arra számítasz,hogy örökre ilyen maradsz?Nem értem ilyenkor miért a fiúkon jár az eszed?Szedd össze magad és utána keress kapcsolatot.

Nem így lenne logikus?

Biztosan találnál így is párt,de mi értelme amikor pár hét múlva már újra a régi önmagad lehetsz,addig meg csak kibírod egyedül.Vagy lehet,hogy nem értelmeztem jól a kérdést?

2015. dec. 19. 15:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem zavarna. De amúgy is számomra egy lányon nagyon tetszik mikor szemüveget hord! Nem biztos, hogy az a kontaktlencse annyira jó.
2015. dec. 19. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nőnek olyan kisugárzása van, hogy 100 m-re kerülik a férfiak. Ha pedig valakivel összejössz, na ő biztos nem téged akar.
2015. dec. 19. 16:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Dehogy is
2015. dec. 19. 16:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha normális vagy, nem zavarna. Kisugárzás amúgy sem létezik.
2015. dec. 19. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!