Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gusztustalannak tartanál egy lányt, ha?
Sajnos nemrég vesztettem el a munkám váratlanul, emiatt rengeteg stressz ért, és megint szembetaláltam magam azokkal a problémákkal, amikkel már rég nem.
Stressz okozta menstruációs zavarok, súlyingadozás, bőrproblémák (pattanásosabb vagyok, mint kamaszként), gyorsan zsírosodó haj...szóval, betett a dolog a hormonjaimnak.
Nincs pénzem kontaktlencsére, így kénytelen vagyok megint szemüveget hordani, szóval úgy festek, mint önmagam rossz paródiája.
Nagyon taszítónak tartanád ezt?
(Természetesen sminkelek, mosok hajat, adok magamra, de látszik a kisugárzásomon is, hogy nem vagyok a bőrömben, illetve kész idegbeteg vagyok, mert 4 napja késik)
Ebben az állapotban akarsz bepasizni,vagy arra számítasz,hogy örökre ilyen maradsz?Nem értem ilyenkor miért a fiúkon jár az eszed?Szedd össze magad és utána keress kapcsolatot.
Nem így lenne logikus?
Biztosan találnál így is párt,de mi értelme amikor pár hét múlva már újra a régi önmagad lehetsz,addig meg csak kibírod egyedül.Vagy lehet,hogy nem értelmeztem jól a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!