Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférhetnek-e ezek egy párkapcsolatba?
Vagy csak én reagálom túl?
- mielőtt szexelne velem (ami havonta legfeljebb kétszer történik meg) nagyon kedves, hízelgő, utána ez elmúlik
- nem veszi figyelembe azt, ami engem bánt, pl. mondtam neki, hogy amikor nyilvánosan megölel, megfogja a kezem stb., ne nézzen más, ismeretlen lányt, mert ezzel megbánt - továbbra is csinálja, csak hogy "féltékeny legyél és kelendőnek érezzem magam" - ő mondta
- nem szívesen néz rám, és látni az arcán az elégedetlenséget
- van egy betegségem, melyről hivatalos diagnózisom van. Ezt nem fogadja el, azt gondolja, szórakozom ezzel (16 éve biztos... ekkor voltak észlelhetőek először a tünetei)
- bemutatott a szüleinek, mondja, hogy szeret, gyakran meghív engem - ezek jót jelentenek?
Mivel ez az első komolyabb párkapcsolatom, nem tudom eldönteni, hogy ezeket túlreagálom-e.
A kinézetem: mellig érő, enyhén hullámos, és világosabb barna hajam van (nem festett és vasalt). Az arcom jellegzetes (de nem feltűnően csúnya). Vékony, és ápolt vagyok. Anyagi lehetőségeimhez mérten igyekszem mindig a lehető legcsinosabb lenni. Kevés ruhám van, de azok tartósak, és jól kombinálhatóak egymással.
Jó pár embert megkérdeztem már arról, hogy nézek ki, a legtöbben szebbnek tartanak az átlagnál.
"- mielőtt szexelne velem (ami havonta legfeljebb kétszer történik meg) nagyon kedves, hízelgő, utána ez elmúlik
- nem veszi figyelembe azt, ami engem bánt, pl. mondtam neki, hogy amikor nyilvánosan megölel, megfogja a kezem stb., ne nézzen más, ismeretlen lányt, mert ezzel megbánt - továbbra is csinálja, csak hogy "féltékeny legyél és kelendőnek érezzem magam" - ő mondta
- nem szívesen néz rám, és látni az arcán az elégedetlenséget
- van egy betegségem, melyről hivatalos diagnózisom van. Ezt nem fogadja el, azt gondolja, szórakozom ezzel "
Ezek egyesével is szakításra adnának okot nálam, nem még így, együtt...
Alapjáraton a havonta két szex is lenne nálam opció, ennél jóval nagyobb az étvágyam. Hacsak nincs szervi, lelki oka annak, hogy ő ennyire képes, nálam ez nem lenne elfogadható. Hogy csak ezek előtt kedves, hízelgő? Komolyan azt hiszed, hogy ezt te reagálod túl? Nem, ez egyáltalán nem normális.
Másokat bámul, miközben veled van meghitt pillanat, megbánt, a betegségedben nem támogat, hanem hazugnak nevez... Hogy merülhet fel egyáltalán, hogy veled van a baj???
"Azt mondja, szeret"
Hja, kérem, mondani sok mindent lehet, kár, hogy egyáltalán nem úgy tűnik, hogy szeretne, sőt, konkrétan emberszámba se vesz. Én rég elhajtottam volna!
"Azt mondja szeret"
Gondolom érzed is rendesen...
Szerintem elég bunkó lehet. Meg ez az egész,hogy mennyivel föléd helyezi magát és direkt néz másokat...undorító.
1. Hogy-hogy ilyen keveset szexeltek? Amúgy ez tényleg gáz viselkedés
2. Ez viszont hülyeség. Hűséget fogadunk, nem vakságot. Elárulok egy titkot. Attól, hogy még valaki szerelmes, más csaj is tetszhet/tetszik neki. Ennyi erővel olyan filmet se nézzem, amiben mondjuk Salma Hayek szerepel?
3. Megint csak gáz viselkedés a részéről. Minek vagy vele? Hacsaknem csak bemeséled ezeket magadnak, mert kissebségi komplexusod van (2-es pontból következtetetk.)
4. Talán értelmi fogyatékos a srác?
5. Jót is jelenthetnek, de lehet, hogy csak megjátssza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!