Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legvalószínübb? Miért nem válaszol?
Mielőtt leírom a sztorit, le szeretném szögezni, hogy nyilván ti sem tudhatjatok. Az érdekelne, h mi a legvalószinübb ok?
Megismerkedtem egy munkatársammal, aki elég hamar szimpatikus lett számomra. Látszatra ez kölcsönösnek tünt, de igaz nem tudtam hogy barátkozni, vagy többet is akarna-e? Az viszont feltünt, h kereste a társaságom és mosolygott mindig, ha meglátott. Mivel nincs fent egy közösségi oldalon sem, kicsit nehezebb felvenni vele a kapcsolatot a munkahelyen kívül. Pont úgy alakult, h nem tudtam elkérni tőle az email címét személyesen. Most pedig már nem találkozom vele bent(nem részletezem, máshol van mint én). Mondta, hogy emailben szokott beszélgetni a barátnőjével(állítása szerint csak egy van neki, senki mással nem beszél), akit egyébként én is ismerek(volt munkatársam).
Arra gondoltam elkérem ettől az ismerősömtől a lány emailjét. Ráírtam facen. Mondta, h megkérdi tőle, h megadhatja-e? Mivel én is így gondoltam, ezért mondtam h persze semmi gond. Pár nap eltelte után ismét ráírtam, h sikerült-e már vele beszélni? Írta, h válaszolt az üzenetére, de arra a kérdésére ami rám vonatkozott nem írt semmit. De írt neki ismét és megint megkérdezte tőle. Pár nappal később ismét ráírtam, és megkérdeztem válaszolt-e? Ő azóta elolvasta az üzenetem, de nem írt vissza semmit. Pedig sokat van fent facen.
Miért nem ír? Szerintetek?
Köszönöm h elolvastad, és mégjobban köszönöm is, ha leírod, mit gondolsz!? :)
En megbeszelnek veled egy talalkozot ( ha en lennek a bnoje a pasinak) a pasi neveben es jol megvernelek, foleg az arcod. De ez en vagyok. Szoval orulj, h ilyen egyszeruen megusztad.
Valasz: szerintem nem akarja a csaj, h a pasijaval talalkozz. O ilyen bekesen probalja eloszor ezt intezni.
Azert, mert szimpatikus vagy egy pasinak es sokat mosolyog rad, attol meg a bnoje a bnoje es nem akar toled semmit. Az en pasimra is tapadnanak a lanyok, mert kedves, de az ilyen szovegeim utan mind lekopott. Tenyleg gatlastalanul atrendeznem a kis orrukat es fogsorukat egy melxhamlasztassal. Meg irni se irnak neki.
Két lányról van szó, akik barátnők. Ên pedig fiú vagyok. :)
Annak a csajnak aki nekem tetszik elvileg nincssenkije.
Vágod... 1. kérdés amire nem tudom a választ.. Komolyan.
Fogalmam sincs valaki hogy lehet ennyire kakinyalogató.
Írj neki amikor fent van. Kérdezd emg miért nem válaszol.
Probálj meg informálódni de.... Hát nem tudom. Elég nagy paraszt az a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!