Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis hogyan ismerkedjek, ha a magasságom miatt minden nő kapásból elutasít?
Nos, ez tényleg nehéz téma, de a stílussal szerintem sokat lehet kompenzálni. ÉN sem vagyok magas, cca 172cm, de még ez is sokszor "átlag alatti" a nőknél :D
Nem tudom milyen testalkatod van, de az én ismeretségi körömben az alacsonyabb srácok inkább szélességre mentek, kicsit elkezdtek edzeni, ami megadja a testalkatodnak a megfelelő robosztus férfias külcsínyt. Tudom hogy nem szempont hogy egy gyúrós kis izé legyél, de sokat számít ha már "magasság" alapján ítélnek...
Alkalmazkodni kell az igényekhez picit :)
Sok sikert!
26F
Persze, hogy nem írnak. Neten elkerül, megszűr az embert mindenkit, akit akr. A valóságban meg közös társaság vagy munka, suli által meg megismeri és...abból lehet valami.
Tényleg pici vagy, de nem értem...vannak pici lányok is, ismerek alig 150-eseket. Neked is jut majd egy szerintem, és ő húzhat magasat is melléd.
szóval szerintem csak barátkozz, ismerkedj, de a való világban.
A társkereső pont nem alkalmas arra, hogy előbb megismerjenek, és hátha kialakul valami, mert ott kíméletlenül szelektál az ember. Óriási a kínálat, csak a legígéretesebb jelöltbe fektetnek energiát.
Ha arra vágysz, hogy megismerjenek, akkor inkább valamilyen élő közösségbe járj el.
"Én is így gondoltam, hogy először megismertetem a belsőmet a kiszemelttel, aztán talán könnyebben elfogadja a külsőmet."
Ebben az életkorban én is ebben az illúzióban ringattam magam. Ez elvileg működhet, a gyakorlatban viszont nem mivel csípőböl el fognak utasítani, ritkán kapsz majd esélyt.
Nem tudok neked okosat mondani sajnos.
De szerintem amit megtehetsz:
1. Élőben próbálkozz
2. Fejleszd magad (fejleszd a társadalmi státuszodat, mert arra adnak a nők)
3. Az idő neked dolgozik: az életkor növekedtével a nők percepciója megváltozik.
Újra és újra arra jövök rá, hogy a netes ismerkedés csak arra jó pasiknak, hogy a maradék önbizalmat is elvegye.
Inkább személyes fórumokat javaslok. Emberek közé kell járni. Új társaságokba, körökbe beépülni, haverkodni.
Lehet, hogy így se lesz barátnő, de még mindig 100-szor jobb program elmenni sörözni, filmklubbozni, előadásra, kiállításra, rapidrandira (bla-bla, ami az érdeklődésed) vadidegenekkel, mint a monitor előtt rontani a szemet, csorgatni a nyálat olyanok után akik basnak rád, mert nem ismernek.
Vegyél 2 számmal nagyobb cipőt és rakj bele egymásra 3 talpbetétet. Télen western csizmában járj, annak elég jó nagy sarka van.
A hajadat is úgy hord, hogy ne lapos legyen, hanem optikailag magasítson..
Hinned kell benne, hogy találsz majd olyan lányt aki pici és a magas sarkút egyáltalán nem szereti. Ne add fel a keresést, én elég sok alacsony pasit ismerek, mindegyiknek van baráztnője, vagy felesége. Sok sikert!
Tény, hogy nincs egyszerű dolgod, és ezeket a dolgokat el kell fogadni, hogy nehezített pályán indulsz. Én más miatt vagyok nehezített pályán, ami nem közvetlenül, de érinti a társkeresést is.
De azért lehetetlen dolgod nincs.
Én is csak egy ismerősömet tudom példaként említeni, aki idén nősült, hasonlóan alacsony, és sokáig keresgélt. Ő pl. eljárt salsázni, egyházi közösségekbe jár, motorozik... Hogy pontosan hol ismerte meg a most már feleségét, azt nem tudom, minden esetre nem zárkózott a négy fal közé, és nem nyavalygott a csalódásai miatt, pedig kijutott neki bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!