Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez tényleg így van, mégse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg így van, mégse veszi ezt komolyan sok lány/nő, de miért?

Figyelt kérdés

A facebookon írta ki ezt a szöveget egy lány, totál igaza van, mégis nagyon sok lány nem követi ezt az útmutatást, de miért?

Idézem:

"lányok ha komoly kapcsolatot akartok ami nem csak 1-2 hetes

akkor ne valami full jopasit keressetek mert körülöttük mindig ott van 100 nő és 1 kapcsolatot se fognak komolyan gondolni úgyse lesznek hűségesek főleg hogy ha minden csaj a pasitokért van oda akkor felejtsétek el hogy csak ti kelletek neki úgy se fogja őket elutasítani engem nem is érdekelnek az ilyen pasik mert tudom hogy az összes milyen mondani lehet bármit de ha éppen nem vele vagytok ki tudja miket csinál egy másik nővel :))"

2015. szept. 21. 21:14
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
37%
Mert sok lány/nő ösztönlény. (Egyébként sok fiú/férfi is az, mondom ezt férfiként.)
2015. szept. 21. 21:21
 2/29 anonim ***** válasza:
9%
Megadnád ennek a kedves lánynak az elérhetőségét? Szeretném összekötni vele az életem. 22/F
2015. szept. 21. 21:28
 3/29 anonim ***** válasza:
35%
2: Biztos van barátja. Az értelmes lányok többsége kapcsolatban van.
2015. szept. 21. 21:29
 4/29 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem meg lehet eppen ugy, hogy egy jo pasi, normalis belulrol, de a csajok, eppen azt hiszik, hogy alkalmatlan komoly kapcsolatra, mert hogy ugyis sok lanynak tetszik, ezert nem is szamolnak vele.
2015. szept. 21. 21:37
 5/29 anonim ***** válasza:
82%

Persze biztos van... Az összes létező normális nőnek van barátja... Persze, biztos van...

Tudod mit 3as, szerintem pont a te féle hozzáállás miatt vannak olyan nők, akik szépek, okosak, magabiztosak ÉS MAGÁNYOSAK. Mert te biztosra veszed, hogy van barátja. Veled ellentétben én megkérdezem, hogy van e barátja, és ha nincs megkérdezem, hogy szeretne e. :)

2es voltam.

2015. szept. 21. 21:37
 6/29 anonim ***** válasza:
32%

igen....

mindig olyan pasit akartam akinek a belső értékeit tudnám szeretni és mellette olyan akire kiskoromtól vágytam igy maradtam egyedül 25 éves létemre is...

Megismertem 24 évesen egy pasit akiről külsőre lerítt h csak egy menetet akar és minden nőre tapad, persze h elzárkóztam mert gondoltam nem leszek egy a sok nő közül egy strigula...közben megismertem megszerettem, megtudta h tetszik kedvelem stb, és ami a vicc nem a külseje miatt hisz akkor már az elején sem utasítottam volna el mikor ő közeledett. Mikor megtudta mit érzek, rástartolt egy barátnőmre, ő vevő volt rá, tudta mennyire érdekel a srác gondolom rivalizálni akart, majd udvarolt egy másik nőnek a szemem láttára, érdekes h egyikkel se lett semmi, amugy neki mindenki tetszik csak én nem, és velem az volt a legnagyobb baja h válogatok és nem jó bárki, pedig gondolnám h minden normális pasi olyan nőt akar akinek ő a világ legjobb pasija, vagyis fordítva nőként én olyan pasit akarok akinek én egy különleges személy vagyok és nem egy a sok közül....

Most egy nő totál rátapadt, jó csaj amugy róla is lerítt h egy büdös R.b.nc de persze nem vagyok előítéletes, de de, a csaj összefeküdt a srác legjobb barátjával, most meg a pasira nyomul, az orrom előtt, persze nem fogja visszautasítani mért is tenné...de amugy egy ilyen nőnek mindegy mert a srác haverja nem jó pasi alacsony, nyüzüge, szegény és még nem is helyes...ugyhogy az ilyen nőknek mindegy sokszor a nők rosszabbak mint a férfiak, nőként így látom sajnos, h a csúnyább pasi hiába próbálkozik, ha nem vonz nem tettünk semmit, a jó pasi meg minek próbálkozzon úgyis rátapadnak a nők, bár mondom van olyan nő aki aki marha szép női szemmel is mégis tapad a csúnya pasikra is.

2015. szept. 21. 21:38
 7/29 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudod irányítani, kibe szeress bele, ennyi, a szerelem nem logikai alapon működik, illetve eléggé sajátos a logikája, nem olyan, mint a matek. :-)
2015. szept. 21. 21:42
 8/29 anonim ***** válasza:

5: Azt írtam, hogy többségüknek. Tapasztalatból írtam, nem én találtam ki. Eddig aki normális lányt megismertem, mindig kiderült, hogy van barátja.

A biztos helyett pedig valószínűleget kellett volna írnom. Így ok?

Ja, és ha találsz olyan általad leírt lányt, irányítsd hozzám, kérlek! :)

2015. szept. 21. 21:45
 9/29 anonim ***** válasza:
85%

Ez csak egy Oravecz Coelho szintű bölcsesség, szóval srácok ne nagyon hirdessétek ki, hogy milyen okos ez a lány (a központozás hiányáról nem is beszélve).

A tartalomhoz is hozzászólva: Csúnyán felszínes és általánosító a "full jópasikkal" kapcsolatban, azaz a szöveg szerint mind csalfa és hazug, csak azért, mert van rá lehetősége. Azaz az "útmutatás" szerint mindenki, akit körbeugrálnak, az ilyen, pedig rengeteg pasi erre vágyik, azaz arra, hogy kedvére válogasson és váltogathassa a lányokat. Ez szerintem nem túl hízelgő a férfiakra nézve, de ti tudjátok... Viszont a kevésbé szerencséseket (azaz a nem jó pasikat) piedesztálra emeli, ami nyilván imponáló, de attól még ők se szentek egyáltalán. Tehát úgy ahogy van, ez egy buta gondolat.

Ideje lenne már felfogni és feldolgozni, hogy senki nem fog a belsőtökre felizgulni, ha valaki nem képes hozzátok érni, akkor lehettek bármilyen jólelkűek és hűségesek, nem fogjátok tudni belekényszeríteni a lányt egy kapcsolatba. Egyébként is, a férfiak vannak el annyira, hogy milyen fontos a szex, csak abba is bele kéne gondolni, hogy a nőknek is meg vannak a saját igényeik, hogy mihez képesek vonzódni. De ez NEM azt jelenti, hogy minden nőnek csak a "full jópasik" kellenek, míg az egyiknek a divatos menő csávó jön be, addig a másik azt nyálas cicafiúnak nézi, neki a szexi borostás jön be, aki az első szerint meg egy hobo. Nem értem, hogy sokaknak miért okoz gondot erre ráébredni, hogy nem csak a férfiak ízlése különböző, de ugyanúgy a nőké is, és ahogy a férfiak is boldogtalanok lennének azzal, akihez nem képesek vonzódni, úgy a nők is.

2015. szept. 21. 21:45
 10/29 anonim ***** válasza:
0%
De amúgy a szöveg abszolút igaz, és örülök, hogy vannak értelmes nők, akik így gondolkodnak. :)
2015. szept. 21. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!