Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnnek el a nők, amikor megmutatom a képem, ha egyszer azt mondják nem számít hogy nézel ki csak kíváncsiak?
A kedvencem az volt amikor egy csaj azt írta nekem itt, hogy küldjek képet mert szeret arcot kapcsolni a felhasználói nevekhez...
Többet nem írt.
A Nőknek ez kell:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Ebből is látszik mi kell nekik,mennyi hozzászólás van már.
Bezzeg a belső értékek sokkal fontosabbak,kérdésnél megnézheted a hozzászólások számát..
Én azt vettem észre, hogy ha ronda pasi vagy, akkor tehetsz bármit, nem fognak rád férfiként tekinteni, bezzeg ha jóképű vagy, akkor amint meglátnak már nyílik is szét a lábuk. Ilyen a világ.
Az meg hogy a belső a lényeg...ja, max a pénztárcád belseje.
Nem azt mondom hogy lehetetlen ismerkedni, de látom a nők arcán az undort, megvetést, meg a "mit akar ez itt" tekintetet...azért nem kellemes. Meg lehetsz akármilyen belül, ha nem kíváncsiak rád, bezzeg a másik még ki sem nyitotta a száját, már imádják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!