Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adnak jeleket és kezdenek flörtölni, olyan lányok akiknek van párkapcsolatuk? Mind ribi, vagy nincs jobb játékuk?
Nem kell szóba állni a fiúkkal csak úgy a semmire, mert az amióta a világ világ a nőtől az érdeklődés jele.
Ha ezt teszed, értheted mit reagál a másik fél.
Akkor a láthatóan lány válaszolóktól kérdeném tisztelettel, mi a "tiszta jel"? Mi a bánatot kellene észlelni,egy átlag nem gondolatolvasó és médium faszinak?
És nem, nem kell beszélgetni ,riszálni ,kedveskedni ,venni a lapot kétértelmű megjegyzésekre ,vigyorogni ,arra ott vannak a barátnők. Főleg nem többszöri alkalommal ,aztán mikor megunjuk a szórakozást ,benyögni félvállról ,ja de van párom.
Jó, akkor akik lepontoztak, tőlük kérdezném.
Az ember céllal, okkal elegyedik szóba valakivel? Itt mi a cél és az ok?
Csak erre kell válaszolni, semmi másra.
Gondolom nem a lányok mentek oda hozzá.
De egyébként ismerkedés, barátkozás? De nyilván így nem megyek oda senkihez, pont azért, mert a férfiak 99%-a félreérti. De ha valaki normálisan közelít, és nem az az első kérdése, hogy "van barátod?", akkor kedves leszek és érdeklődő, mert ilyen vagyok és kész. Aztán ha látom, hogy ő nem csak haverkodni akar, akkor beleszövöm a mondandómba, hogy amúgy foglalt vagyok.
Komolyan nem értem, hogy ti mit vártok. Mondjuk ott ül egy lány a könyvtárban/kávézóban akárhol, ti odamentek és megkérdezitek pl., hogy mit olvas. Szerintetek erre mi a megfelelő reakció? Az, hogy "barátom van"? Nem. Hanem válaszol az ember, és mondjuk illedelmesen visszakérdez és elkezd beszélgetni. Nem látom be, hogy ebben mi az a hatalmas nagy probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!