Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi van ha már elegem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van ha már elegem van a párkeresésből? L/22

Figyelt kérdés
Személyesen senkivel nem tudok megismerkedni, mert antiszociális vagyok. Ha társkeresőkön próbálkozok, akkor pedig olyan emberek írnak rám, akiknek már az írásuk sem szimpatikus. Mert írhat itt nekem akárki, nekem akkor sem szimpatikus, aki ilyeneket ír: hogy bírod szex nélkül, hogy bírod ennyi ideje pasi nélkül, megkérdezi hogy cigány vagyok-e. Az is irritál aki már egyből képet kér, és ráadásul még erőlteti is. Nincs képem társkeresőkön. Aki nekem nem szimpi az írása alapján annak miért mutatnék képet? L/22
2015. júl. 31. 09:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Mi lenne ?

Ne ismerkedj kényszeresen, hogy neked mindenképpen kapcsolat kell, csak éld a mindennapjaid és ha jön, akkor fogad el és vágj bele.

2015. júl. 31. 09:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Hát jó csak tanácsolták már hogy próbálkozzak társkeresőn, de eddig még nem találkoztam szimpatikus fiúval ott.
2015. júl. 31. 09:25
 3/17 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is elegem van, màr az arcokat se jegyzem vagy hogy kivel hol voltam és mikor. 23/F
2015. júl. 31. 09:26
 4/17 anonim ***** válasza:
73%
Társkeresőhöz én kb nulla reményt fűzök..
 5/17 anonim ***** válasza:
88%
Na most Én csak azt nem értem, hogy ha tegnap este is kiírtad totál ugyanezt a kérdést, és ott kaptál válaszokat is, akkor mégis mi a jó francnak írtad ki most is? Világosíts fel kérlek.
 6/17 anonim ***** válasza:

Ha már eleged van a párkeresésből, miért nem hagyod abba?

Ne hogy azt hidd, hogy itt csak olyan választ fogsz kapni amiről lerí hogy tövig benyal!

2015. júl. 31. 10:00
 7/17 anonim ***** válasza:
Ne keress párt. Jobb nélküled a férfiaknak.
2015. júl. 31. 10:02
 8/17 anonim ***** válasza:

Verzió 1: feladod és egyedül maradsz

Verzió 2: kicsit nyalogatod a sebeidet, bulizol, barátnőzol és utána ismét ismerkedsz

Egyébként tarskereso oldalon nem jó. Csak negatív tapasztalom van a netes ismerkedessel. De ha úgy érzed eleged van akkor tarts szünetet, közben is lehet megismersz valakit és nem neten.

2015. júl. 31. 10:22
 9/17 Nem mondod :D ***** válasza:
Tegnap este én írtam ki ugyanezt a kérdést :)))
2015. júl. 31. 10:30
 10/17 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom ,hogy a lányoknál hogyan megy de a társkeresõkbõl nekem is elegem lett 1 hónap alatt. Talán tényleg annyit tudsz tenni, higy nem keresed görcsösen és jön ha jön. Ha ez vígasztal a csajok nagyrésze akiknél próbáltam kezdeményezni nem is válaszol vagy csak kizárólag a kérdésre és nem kérdez vissza. Így nem lehet beszélgetni, én is beleuntam.
2015. júl. 31. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!