Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok magamnak egy értelmes lányt?
Figyelt kérdés
A szórakozóhelyek nem az én világom,nem is gyakran megyek olyan helyekre,és a baráti társaságban sincs párkapcsolatra való lány.Ezek után hol találhatok egy értelmes lányt,aki nem az a tipikus bulizós pláza p*csa?
23/f
2015. júl. 6. 18:56
12/54 anonim válasza:
Könyvtár, egyetem és környéke, tömegközlekedési eszközök.. én ilyen helyekre járok :) Na meg a Tesco-ba, esetleg könyvesbolt. Sok sikert! :)
15/54 anonim válasza:
Ha kerül értelmes csaj akkor szivesen szobaálnék Én is velük. Csak sok csaj nem tudja hogy egy értelmes ember közbe többet is tud nyújtani mint a troger pasik akik csak rajtuk dobbantanak egyet.
16/54 anonim válasza:
Értelmeset? Azt kérlek SEHOL!
Nálad értelmesebbet? BÁRHOL!
(És ebben az a vicc, hogy nem vicc.)
17/54 anonim válasza:
Én sohasem buliban ismerkedtem. Annál többet utcán, kutyasétáltatás közben, áruházi pénztárnál sorban állás közben. Ez utóbbi különösen jó szórakozás, mert a csaj kosarának a tartalmából nagyon sok mindent kitalálhatsz, megtudhatsz róla. Így aztán beszélgetés közben nagyon el tudod kápráztatni, hogy ismeretlenül is mennyire ismered őt.
18/54 Nem mondod :D válasza:
Nem jó helyen keresgélsz :)
23/L
19/54 anonim válasza:
Értelmes lány az aki nem a külsöröl itél meg téged hanem látja a "sziv rejtett emberét is" ilyen 1 a millióbol..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!