Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek a volt pasijából lett később a legjobb barátja? És nincs már köztük semmi? 25/L
Figyelt kérdés
vagy később még voltak ebből fel-fel lángolások?2017. jan. 10. 13:16
1/10 anonim válasza:
Én ebben nem hiszek, sosem hittem. 25 N
2/10 anonim válasza:
Sajnos több tapasztalat (saját és ismerősök) alapján ez nem működik.
De kivétel erősíti a "szabályt"!
3/10 anonim válasza:
Nekem éppen ez van elvileg. Gyakorlatilag meg szexelünk, bújunk, féltékenykedünk... L25
4/10 anonim válasza:
férfi női barátság, ahamm.. persze..
5/10 anonim válasza:
Nem, barátság nem lett belőle csak újra lefeküdtünk még egyszer.
6/10 anonim válasza:
Lehetséges. Mi 8 évig voltunk együtt. Elvaltunk. Kb 1 evig nem is beszeltunk. Azota eleg sokat.Ennek mar tobb mint 4 eve. Én is boldog kapcsolatban elek es o is. Ha 2 ember nem haraggal valik el egymastol normalisan meg tudjak beszelni a dolgokat miert ne lehetnenek baratok utana.
7/10 anonim válasza:
Ja es nincs koztunk semmi.Nem is volt miota nem vagyunk egy pàr.
8/10 anonim válasza:
Hát, nagyon necces kérdés
Voltunk utána legjobb barátok, egy ideig szexeltünk is, egy idő után nem.
Egy másik exemmel haverok vagyunk,.néha dumálunk facen, meg ha talizunk sincsen para.
9/10 anonim válasza:
Jelen. Kb 10 éve ismerem, de már 8 éve semmi olyasmi nem volt köztünk. Többször megpróbáltuk együtt, de a kapcsolatunk szexuális része mindig nyögvenyelősen ment. Aztán rájöttünk, hogy inkább amolyan testvériessé vált a viszonyunk, azóta barátok vagyunk, és nagyszerűen működik. Ismerjük egymás párját, bármit meg tudunk beszélni, és tudom, hogy ha beállítanék hozzá hajnali 2-kor, hogy baj van, ő már öltözne is, és ez kölcsönös. Még a perverz poénok is mennek néha, mint egy átlagos barátságban. De nem gondolom, hogy ez általános lenne, inkább csak mi vagyunk furák.
10/10 anonim válasza:
Férfi vagyok, két exemmel is így vagyok, nem voltak fellángolások, nem is lesznek szerintem, ha kisebb bajom van, akkor rájuk számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!