Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én várok el sokat?
Másfél hónapja vagyunk együtt a barátommal. Fél órára lakunk egymástól, 7ből 2-3 napot töltünk együtt. Mikor dolgozik megértem, hogy nem találkozunk (4 nap munka - 4 nap szabad a beosztása), de amikor szabadnapjai vannak van, hogy akkor se szokott szólni csak nekiáll kockulni a haverjaival reggeltől estig.
Mikor találkozunk mindig mondja, hogy hiányoztam neki, de akkor miért nem hív át amikor otthon van? Nekem is nagyon szokott hiányozni, én még sulizom de amint van szabadidőm vele szeretném tölteni, viszont nem akarok piócáskodni sem...
Szerintem egy friss kapcsolatnál pont, hogy többet akarnak együtt lenni a felek.
(távkapcsolatos dolgokkal ne gyertek, tudom, hogy lehetne rosszabb is, volt távkapcsolatom... de ez nem segít) 20N
mindenkinek szüksége van szabadtérre és olyan elfoglaltságra, amit párja nélkül csinál
"nem akarok piócáskodni sem" viszont pont ezt csinálod vagy ezt szeretnéd!
és mi van akkor ha egész nap a haverjaival lóg és gépezik? akkor se szólhatsz neki semmit, mert semmi közöd hozzá, neki is van egy saját élete, és neked is egy külön!
igen, sokat vársz el, örülj, hogy találkoztok, ne csinálj bolhából elefántot!
#1-esnek igaza van. Mindenkinek van saját élete, amit megoszthat másokkal, egyre többet áldozhat rá az idejéből, IDŐVEL. Másfél hónapja jártok, és már 2-3 napot együtt töltötök hetente. Rengeteg ez ilyen hamar.
33F
Hát figyelj, a ti esetetekben heti 2-3 nap szerintem bőven nem a vészes kategória...
Igaz, én nő vagyok, de nekem is szükségem van (a kapcsolat elejekor is szükségem volt) "levegőre", olyan időre, amit a párom nélkül, barátokkal töltök... sőt, a párom és a barátaim nélkül, egyedül töltött időre is szükségem van. Olyankor valahogy "feltöltődök", elvagyok egy jó könyvvel, sorozattal, habfürdővel... tökmindegy, csak egyedül, társaság nélkül, és ez a páromra is vonatkozik.
Vannak ilyen emberek, akiket a társaság nemhogy "feltölt", hanem egyenesen "lemerít", szerintem a párod is ilyen típus. Egyszerűen szüksége van nélküled eltöltött időre is, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretne téged, vagy ilyesmi...
26/N
kérem a magyarázatot kedves lepontozó, hogy mi kivetni valót találtál a válaszomban???
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!