Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legmegdöbbentőbb titkok, hazugságok, amik kiderültek egy párkapcsolatban az egyik félről?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 17:18
1/19 anonim válasza:
Ismerkedesnel mondta, h pont akkor szokik le a dohanyzasrol. Egy ev utan visszaszokott: napi egy dobozt elsziv.
Nem iszik alkoholt. Most minden nap iszik.
Szex mehet minden nap. Most : en ezt nem birom.
Stb
N
2/19 anonim válasza:
"Férfi" létére előttem pasikkal is próbálkozott, mert oly egyedül volt.
3/19 anonim válasza:
Kutyából műttette át magát. Nem tudom, hogy nem tűnt föl addig. Biztos a szerelem.
4/19 anonim válasza:
Rémesen ostoba volt. Hónapokig észre sem vette, hogy egy kutya vagyok.
5/19 anonim válasza:
Évekkel idősebb volt, mint állította.
6/19 Szergej55 válasza:
Azt mondta, hogy a volt barátjáék minden ok nélkül tették ki az albérletéből, erre kiderült, hogy az egész családot hetekig zaklatta előtte, és ez minden fiújával így volt kb. :D
7/19 anonim válasza:
Hogy felesége és gyereke van. Amint ez kiderült szakítottam vele. Azóta eltelt több, mint egy év, de még mindig keres. Persze le van tiltva, nem válaszolok neki.
8/19 anonim válasza:
Ő nem iszik, nem drogozik. Sőt, nagyon ritkán jár el bulizni.
Nem telt el 1 hónap és ennek a 3 dolognak teljesen az ellenkezője derült ki róla...
9/19 anonim válasza:
Az,hogy állítása szerint egy kapcsolat alapja az őszinteség. Interneten ismerkedett egy csajszival. Az üziket mindig törölte, meg se fordult a fejében, hogy én rájöhetek! De nem gondolta, hogy keylogger van a gépen, szóval mindent láttam....
Rákérdeztem konkrétan, és nagy ártatlan szemekkel MEGESKÜDÖTT, hogy nem beszélt egy csajjal se, és hogy az életben nem tenne ilyet:))))
Hát elég vicces....
10/19 anonim válasza:
utolsó.... itt igazából te vagy az, aki azt a durva dolgot művelte, ami illik ez alá a kérdés alá. nem hittem, hogy ilyet megcsinál valaki. teljesen szét vagyok döbbenve. remélem nem akadunk egymás útjába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!