Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 20L 37F Lehet ebből valami?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20L 37F Lehet ebből valami? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
20 éves lány nagyon érdeklődik egy 37 éves férfi iránt aki eléggé visszahúzódó és kb 25nek néz ki és őrülten szexi. Félénkek mindketten. Ebből lehet valami? Köszönöviszonyban vagyunk csak.
2016. júl. 17. 21:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%

Nem. Egy 37 éves már családot akar alapítani, más az életfelfogása, mint egy 20 éves majdnem kislánynak, aki még csak most lép ki az életbe, még feltehetőleg tanul, nem dolgozik, és még köszönőviszonyban sincs a családalapítási gondolattal, ő még élni akar.

Miért nem tud egy 20 éves a korosztályából vállogatni? Ennyire apakomplexusosak lennének a mai huszonéves kiscsitrik?

2016. júl. 17. 21:38
 2/23 A kérdező kommentje:
Jövő hónapban kezdek dolgozni. Sosem voltam olyan fiatal, mint a többi. Nem jártam bulizni csak egész életemben max 6x. Volt 4 évvel idősebb pasim is de olyan gyerek volt hozzám. Sem testileg, sem lelkileg nem tudtam 'elfogadni'.
2016. júl. 17. 21:40
 3/23 anonim ***** válasza:
54%
Én 18 voltam, mikor megtaláltam a 35 éves páromat magamnak. Semmi gond nincs, tökéletesen ideális /számomra/ hajrá ;) :) 21N 38F
2016. júl. 17. 21:44
 4/23 A kérdező kommentje:
Végre egy pozitív. Ez erőt adott.Köszönöm!!! :) Sok boldogságot!
2016. júl. 17. 21:46
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy egy ennyi idős férfi családot akar alapítani. Én 36 éves vagyok, és eszem ágában sincs megállapodni, s nem azért, mert ne lenne kivel. Ha majd nagyon családalapításra vágyom, 40-50 évesen, akkor majd választok egy olyan korú nőt, akivel ezt meg lehet tenni. Irigy huszonéves tűnik ki belőled, aki féltékeny, mert a korosztálya lányok időseb, vagyis érettebb, komolyabb férfiakkal állnak szóba. Egyes, te mit tudsz nyújtani egy nőnek? Én már igazi férfi vagyok, nem egy a gyerekkorból éppen kinövő húsz éves, nem az anyámékkal lakom, és nem albérletben, stabil egzisztenciám van, komoly vagyok, vannak terveim. Nem tudjátok elfogadni, hogy a nőknek nem az olyan majmok kellenek, akik péntekről-péntekre élnek, és már hétfőn este azon kattog az agyuk, hogy pénteken hová kellene majd menni bulizni?! Egy nőnek férfi kell, nem pedig kisgyerekek, ezt fel kellene tudni fogni!
2016. júl. 17. 21:48
 6/23 anonim ***** válasza:
53%
valaki már kifejtette hogy huszonéves fiúnak nehéz....a tizenévesek még elérnek azt ezt osztálytársnőiknél de egy 20 éves lány már pénzt paripát fegyvert toronyórát lánccal (egzisztenciát)elvár....ezt a harmincas korosztály tudja főleg biztosítani
2016. júl. 17. 21:50
 7/23 A kérdező kommentje:

Ezt tökéletesen leírtad kedves 5.!

Nem tudok mit kezdeni a mai páwa gyerekekkel. Nézz végig az utcán... 100ból 98 pasi(nak magát valló) ugyanúgy néz ki. Akkor ne én legyek már az idióta miért egy idősebb pasi tetszik.

2016. júl. 17. 21:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem a pénz a fontos és a paripa, stb. Az a lényeg, hogy egy idősebb pasiban meg lehet bízni, el lehet komolyan beszélgetni vele.
2016. júl. 17. 21:53
 9/23 anonim ***** válasza:

ha érdekel tapasztalat, anyám és nővérem közöt annyi év van mint a szüleim közöt. kicsit több, mint negyed évszázadig voltak együtt, az utolsó pár év nem volt épp a legkellemesebb. ha anno valamelyikük le lett volna beszélve a dologról, én most nem lennék, ahogy egyik tesóm sem. nyilván örülök a szerencsének, ennek ellenére én ellenzem és azt gondolom, hogy nemigazán működhet.

21/f

2016. júl. 17. 22:05
 10/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat és a többiekét is. Az a baj, hogy annak ellenére, hogy tudom, nem helyes ez, mindig is az idősebbek vonzottak és a fiatalabbakkal vagy velem egykorúakkal nem tudtam normálisan még elbeszélgetni sem.
2016. júl. 17. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!