Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha megkedvelnétek egy nőt, akinek elszerettétek a férjét?
Figyelt kérdés
Elég hülye szitu.2016. ápr. 12. 07:28
1/32 anonim válasza:
hogy kedvelted meg? esetleg ezt ő is tudja? tudja, hogy miattad ment tönkre a házassága? vagy amíg volt, addig titokban jártatok össze?
2/32 A kérdező kommentje:
Tud mindent, és kölcsönös. Barátok is lehetnénk akár vagy olyasmi, ha nem az lenne a helyzet, ami, de így tartjuk a lépés távolságot. Na nem öribarik, de bírjuk egymást, elég szimpatikus. Volt kis köpködés is, de csak a hülye helyzet miatt. Nem volt hajtépés, vagy ilyesmi. Most is gozzájuk megyek, és nem tudom mit kezdjek a helyzettel.
2016. ápr. 12. 07:47
3/32 anonim válasza:
Asd el magad mas eldobott hasznalt ferje kelett
Ne feledd legkozelebb a Tied viszik
4/32 A kérdező kommentje:
Hozzájuk. Flörtből lett barátság, a barátjaként ismert meg, de hát ami eleve flörtnek indult... Nem tudtuk sokáig titkolni, hogy nem csak szimpatikus a másik, nem csak vonzódunk a másikhoz, hanem megszerettük egymást.
2016. ápr. 12. 08:18
5/32 A kérdező kommentje:
Ó szia. Neked is jó reggelt! (komolyan, jó reggelt! nem ironizálok)
2016. ápr. 12. 08:20
6/32 anonim válasza:
Azt hittem csak kedden jössz :)
7/32 A kérdező kommentje:
Kedd van. ?? :D ?
Kicsit agyunkra ment a szerelem, amúgy világédes nő :) Én nem. Nem tudom mit lát bennem :D Utálnia kéne.
2016. ápr. 12. 08:44
8/32 anonim válasza:
:-)
Nem légy buta. Gondolod valaha is kedvelni fog???
Készül,hogy visszaszeresse a férjét. Aki ilyen könnyen megy,az könnyen is visszajöhet.
9/32 anonim válasza:
Egy hét múlva kedd :)
Az még kicsit sok idő :(
Addig marad az anonim pàrbeszéd ..
10/32 anonim válasza:
Hogy érted, hogy mit tennék? :) Ha kedvelem és ő is kedvel engem, akkor úgy gondolom, hogy félre tennénk ezt a "kis bibit". Ha nem te vitted volna a pasit, akkor vitte volna más... Ha a nő kedvel téged, akkor valószínűleg azért kedvel, mert olyan nagyon nem bánja azt, ami történt. Valószínűleg a kapcsolatukat nem te tetted tönkre, hanem már eleve rossz volt. Az én baráti társaságomban is előfordult már hasonló szitu, bár ott nem házasságok bomlottak fel, csak több éves párkapcsolatok. Bár házasként azt mondom, hogy túl nagy különbség a kettő között nincs, mivel nem az a lényeg, hogy van-e papír a kapcsolatról, hanem az érzelmek. Szóval az én környezetemben is van olyan, hogy jóban van 2 olyan nő, vagy férfi, akik úgymond kézről kézre adták a párjukat. Valóban furi, de azért szerintem annyira nem megbotránkoztató barátság az ilyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!