Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak azok a férfiak, akik 30 felett nem kisgyerekek?
Jaj hagyjátok már ezeket a "hol vannak az igazi férfiak" baromságokat. A marson vannak akkor b+.
Ha neked egyetlen férfi sem megfelelő 30 felett sem, az nem a mi hibánk. Pont ahogyan a "hol vannak a normális lányok" kérdések sem.
A BioToch Usa termékeket a nők miatt fogyasztják, ha nem tűnt volna fel. Vagy talán véletlen, hogy annyi 30+os nő face tele van posztolva reszelőhasú, bronzos bőrű férfiakkal?
Valóban unalmasak már ezek a kérdések, van bőven ilyen férfi, csak nektek nem az kell! Ha az kéne, valóban az kéne akkor találnátok.
De nektek 30 felett is a f**aszfejek kellenek.
Jó kérdés, engem is érdekelne.
Az exem is csak ezekkel volt el, magától..állandóan a tükörben állt..és nem hinném, hogy nekem akart tetszeni, hanem saját magának, csak magát szerette.
Totál gyerekes volt.
Sőt, az összes ismerőse is ugyan ilyenek voltak..
Gondolom párkapcsolatot keresel.
Akkor minek kell 30 felett lennie? Csak személyiség számít.
Apum s én is már elég hamar kimásztunk kisgyerekes állapotainkból.
Ő hamarost 50, én hamarost 20.
Felvilágosultság témafüggő s skála, nem állapot. Ha gondolkodásmódi felvilágosultságra is gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!