Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi lett a lányok igényszintje?
Előre bocsájtom, én senkit nem szeretnék provokálni. A kérdést pedig egyszerű elgondolás ihlette itteni kérdések, és a saját barátnőim tapasztalatai alapján. Szóval... megdöbbenve olvasom itt néha, hogy fiúk (ezek még nem férfiak...), hogyan vélekednek a feléjük támasztott elvárásokkal szemben, főleg anyagi téren. Nem egy kérdésben olvastam, hogy "meki, mozi, burger king és örüljön, ha kap gazt!" c. felállást, és ez így a lányokkal kapcsolatban is elgondolkodtatott. Nekik ennyi megfelel? Azért alakult ez így ki, mert nekik ennyi megfelel? Hogy a mekibe vigyék őket, és aztán fiúk itt kijelentség, hogy évi 1-2 éttermezés (képzelem, milyen színvonalú éttermekre gondoltak...) után fogja be a csőrét a hölgyike, és ennyi elég? Meg hogy fillérekkel számoljanak el egymással? Amit én itt láttam néha kérdések alapján, az nevetséges. Magukat férfiaknak nevező egyedek nem ülnek be a "mekibe" (kiröhögnék bárkit és azonnal otthagynék bárkit, aki azt gondolja, hogy a "meki" elég igényszint nekem), ha életük párja nem tudja saját magának finanszírozni a "mekcsiken" 500 forintját, évente egyszer elvergődnek a lánnyal egy étterembe (ahol megizzadnak fizetés közben, mert eddig csak anyukával volt étteremben, és fogalma sincs a borravaló fogalmáról)... És az a vicces, hogy a lányoknak ennyi úgy tűnik, elég. A kérdések meg az élet alapján is, szinte vergődnek azért, hogy végre legyen valakijük, akárkijük, és teljesen normálisnak érzik, hogy egy gyorsétterem meg talán mozi (szigorúan felesben!) a legnagyobb program (természetesen tisztelet a kivételnek, értelemszerűen nem róluk írok), és semmilyen udvarlást, gesztust, akármit nem várnak el, csakúgy odadobják magukat. Azokról nem is beszélek, akik büszkén verik a mellüket, hogy "mi, a párommal, mindent felesbe fizetünk...". Hát, jó nektek, erre mit lehet mondani. Csak ne sértődjetek meg, mikor majd a 250 forintokon számoltatjátok el egymást...
Miért lett ez így? Régebben miért voltak lovagiasabb férfiak, és miért voltak magasabb igényszinttel rendelkező nők?
Ez egy érdekes írás a "magas fenntartású lányokról".
Minden szavaddal egyet értek.
A legjobb, ha a normális értékrendű nők igyekeznek nem lejjebb adni az igényeikből. Egyrészt mi találunk olyan pasit, aki tud udvarolni, és nem érzi túlzásnak, ha ki kell nyitnia előttünk az ajtót. Másrészt egy-két pasinak talán leesik a tantusz...
Bár utóbbit kétlem.
Egyébként az ilyen pasik anyukájával is elbeszélgetnék, de erősen kétlem, hogy otthon azt tanították neki, hogy a nő csak szexre való, és nehogy megalázkodjon azzal, hogy virágot visz a randira...
Az ilyen csak ajtó mögé fa sznak jó.
Férjnek meg a papucs.
Most ezt a álaszt nem azért írom, hogy most elkezdődjön a két nem háborúja, vagy hogy bárki kiakadjon hisz tisztelet a kivételnek.
De véleményem szerint sokan azért döntenek a meki meg burger kingnél mert abból sok van a városban. Én személy szerint azért szeretek burger kingbe járni mert közel van a sulimhoz, az otthonomhoz, egy menü 500 ft (sok helyen ami elméletileg olcsó 1500 ft egy ugyan olyan menü).
Több fajta lány létezik. Hisz régen sem az volt hogy ripsz-ropsz az összes nő elkezdett kűzdeni a jogaiért... Azért mert sok fajta nő van: van a "nézd azokat a dudákat" csaj akit akár egy mekizéssel is eltudsz nyerni magadnak, de köztük is van olyan aki kiáll magáért. De hogy válaszoljak arra a kérdésedre: Miért lett ez így? Azért mert ez lett a férfiak igénye. A nők viszont tartós párlkapcsolatokat szeretnének létesíteni, de sok férfinak elég a kamaty oszt cső. És van hogy sokkal romantikusabb beülni egy mekibe, vagy mozizni, vagy kézen fogva sétálni a parkban, mint ülni egy puccos étteremben és nézni az embereket, mert nálad nincs annyi pénz, hogy rendelj magadnak...
Szerintem a nők igényszintje nem csökkent, csak egyre több férfi úgy gondolja, hogy a nők csak tárgyak. A nők értelmes lények, akik gondolkodnak, éreznek, és cseppet sem hülyébbek férfi társaiknál. Régen a férfiak sokkal jobban odafigyeltek arra, hogy udvariasak legyenek. Ők fizették a kaját, kinyitották a nők előtt az ajtót, tiszteletben tartották a nők igényszintjét.
Elgondolkodtató nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!