Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfiba bele lehet szeretni a mosolyától?
Figyelt kérdés
kedves mosolya alapján bele lehet-e szeretni valakibe?2015. szept. 5. 23:59
1/11 anonim válasza:
Infantilis lélekkel el tudom képzelni. Érett, felnőtt léleknek ennél több kell. Sokkal több.
2/11 A kérdező kommentje:
de végül is kezdetnek elég lehet?
úgy értem, akkor mosolya miatt megkedvelni, aztán megismerni és ha bejön akkor stb...
ilyet lehet?
2015. szept. 6. 00:03
3/11 anonim válasza:
Elképzelhetőnek tartom, hogy egy barátságos mosoly szimpátiát ébreszt. De attól, hogy valaki szépen mosolyog, még akárki lehet. Kezdetnek mondjuk elég lehet egy beszélgetés elkezdéséhez. A többi utána derül ki.
4/11 A kérdező kommentje:
igen, valami ilyesmire gondoltam
de akkor lehet?
2015. szept. 6. 00:07
5/11 anonim válasza:
Az exem az arcomért, mosolyomért volt oda. Lehet. De én gyűlöltem a gondolatot, hogy nem a személyiségen szereti, csak a külsőt, meg a fejében hozzá társított álomképet. Nem is volt hosszú életű...
6/11 A kérdező kommentje:
a külsővel nincsen gond, szexi pasiról van szó,. kockahas jó arc stb....
2015. szept. 6. 00:19
7/11 A kérdező kommentje:
és kedves segítőkész pasiról van szó
segít az öregeknek is
2015. szept. 6. 00:19
9/11 anonim válasza:
Igen, a nők pusztán a külsejük miatt szeretnek bele a férfiakba.
10/11 anonim válasza:
Kezdetnek nem rossz,hogy vonzalmat ébresszen,de önmagában kevés.A szerelem kialakulásához azért ennél több kell.Biztosan fiatal vagy még,majd te is megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!