Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 24 évesen egy 18 évessel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen egy 18 évessel?

Figyelt kérdés

Szóval legjobb barátjának volt szülinapi bulija, s kint a ház előtt találkoztunk. Beszélgettünk és hívott engem is, s én bementem velük. Nem tudtam hány éves, hisz nem erről beszéltünk egyből és a koránál idősebbnek néz ki sokkal és a viselkedése olyan mint egy felnőtté. Ez egy hete történt, s azóta egész nap együtt vagyunk, beszélgetünk, sétálunk. Dolgozik is, s egy 27 évessel él együtt.

Nagyon komoly pasi, s apja vállalkozásában dolgozik. Saját magának keresi meg a mindennapit, s bár igaz sok pénzt kap apjától, de megdolgozik érte. Egész nyáron dolgozott és most szeptemberig már nem. Nem a pénze fogott meg.

Annyira megtetszett külsőre is és belsőre is.

2015. aug. 16. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi a kérdés?

Sok boldogságot nektek;)

2015. aug. 16. 20:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem tudom a szülei mit szólnának hozzá, ha egy 24 évessel állítana haza a fia.

Az édesanyjával nem találkoztam, de édesapjával igen, mivel ő házában tartották meg a szülinapi bulit.És hát apja is részt vett a bulin, vele akkor találkoztam.

2015. aug. 16. 20:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Működhet ilyen fiatal sráccal?
2015. aug. 16. 20:56
 4/6 anonim ***** válasza:

"bár igaz sok pénzt kap apjától"

Sok boldogságot! Jó látni, hogy van még tiszta, őszinte szerelem! Ez is azt bizonyítja, hogy a kor nem lehet akadály egy őszinte szerelemben.

2015. aug. 16. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Majd ha becsődöl az apja cége akkor majd megtalálod nyugati aluljáróba,majd együtt csővezhettek ri..anc..
2015. aug. 20. 16:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor együtt megyünk csövezni :)
2015. aug. 20. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!