Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen egy 18 évessel?
Szóval legjobb barátjának volt szülinapi bulija, s kint a ház előtt találkoztunk. Beszélgettünk és hívott engem is, s én bementem velük. Nem tudtam hány éves, hisz nem erről beszéltünk egyből és a koránál idősebbnek néz ki sokkal és a viselkedése olyan mint egy felnőtté. Ez egy hete történt, s azóta egész nap együtt vagyunk, beszélgetünk, sétálunk. Dolgozik is, s egy 27 évessel él együtt.
Nagyon komoly pasi, s apja vállalkozásában dolgozik. Saját magának keresi meg a mindennapit, s bár igaz sok pénzt kap apjától, de megdolgozik érte. Egész nyáron dolgozott és most szeptemberig már nem. Nem a pénze fogott meg.
Annyira megtetszett külsőre is és belsőre is.
Mi a kérdés?
Sok boldogságot nektek;)
Nem tudom a szülei mit szólnának hozzá, ha egy 24 évessel állítana haza a fia.
Az édesanyjával nem találkoztam, de édesapjával igen, mivel ő házában tartották meg a szülinapi bulit.És hát apja is részt vett a bulin, vele akkor találkoztam.
"bár igaz sok pénzt kap apjától"
Sok boldogságot! Jó látni, hogy van még tiszta, őszinte szerelem! Ez is azt bizonyítja, hogy a kor nem lehet akadály egy őszinte szerelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!