Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy szeretem?
Szitu a következő:
Egy szórakozóhelyen dolgozom, és már jó ideje szerelmes vagyok a főnökömbe. Mindketten szinglik vagyunk. Előre hangsúlyozom, ő nem az a fajta aki csak ugy rámászik az alkalmazottaira, meg csak ugy meghúzogat csajokat (mint sok ilyen tipusu helyen a főnökök), tök komoly ember.
Sokszor teljesen ugy tűnik, hogy ő is érez irántam valamit, mert állandóan néz, messziről is, ha ránézek, nem kapja el a fejét hanem még mélyebben néz a szemembe, és olyan csillogó, vágyakozó nézéssel...ha teheti, a közelemben van, hozzám ér, ha a kezembe ad valamit, mindig ugy, hogy közben a lehető legjobban hozzám érjen...mindenben segit, törődik velem, meg ugy általában, máshogy viselekdik velem, mint a többivel, ez feltűnt másoknak is, mert nem egy beszólást hallottam már tőlük...nem egyszer elhozott munkába is, stb. Viszont, konkrétan nem lépett semmit, nem hivott el sehova vagy ilyesmi, és én sokszor nem tudom mit gondoljak, hogy lehet h csak beképzelem ezt az egészet, vagy nem tudom...mert vana mikor meg olyan tök fura, nem is beszél velem...ma is elvitt munkába, de szinte nem is szolt hozzám az egész ut alatt, de akkor meg nem tudom miért aakr elvinni, ha nem is beszél velem közben...megőrjit ez a bizonytalanság, ezért arra gondolok már sokszor, hogy elmondom neki szemtől-szembe, hogy mit érzek iránta, mert csak igy tudhatom meg....mert mondom, sokszor teljesen olyan mintha ő is érezne valamit, viszont lehet hogy amiatt nem lép, mert a főnököm, és nem tartja etikusnak, ezt is kinézem belőle, mert tök komolyan veszi a munkát...vagy pedig nincs is semmi és csak én képzelem...szoval szerintetek mi lenne a helyes, ti mit tennétek? Valljam be neki, vagy várjak, és közben szép lassan megőrülök??
1. Emlisd meg neki, de ne mások előtt, hogy ha esetleg szabadságod alatt véletlenül felétek jár (gondolom másik település) , szívesen készítesz neki egy isteni kakaóspalacsintát (vagy hasonló apróságot, nem 3 fogásos ebédet). Ezzel a labdát feldobtad neki, rajta a sor.
2. Jelezheted felé, hogy minél kevesebbet osszon be dolgozni téged a másik sráccal egyszerre, mert jó fej, csak neked nem tetszik és kellemetlen hogy bejössz neki, mert neked más tetszik (szemébe nézve, sejtelmesen, mosolyogva).
3. Oda álsz elé és közlöd vele, hogy hamarosan fel fogsz mondani, keressen helyetted más alkalmazottat, mert többet érzel a fönököd iránt, mint kellene, ez neked így nagyon rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!