Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a hibás?
Sziasztok. Kicsit hosszú de kérlek segítsetek.
Szóval tavaly ismerkedtünk meg, osztálytársak vagyunk. Tavaly eléggé visszahúzódó voltam, nem igazán mentem úgy társaságba, de ez a lány mindig köszönt nekem és odajött beszélgetni, sokat mosolygott és viccelődött velem. Érdeklődött a barátaimnak hogy miket szeretek, hol lakom stb.. Akkor még nem ismertük egymást. Aztán mikor kezdtünk jóban lenni egymással sokat köszönt, naponta többször is, de hosszabb beszélgetés nem igen volt. Osztálykirándulásra is elkísért az apukájával és mindig próbált velem beszélgetni, de nem nagyon jutottunk valamire, aztán megtudtam hogy az egyik haveromnak olyanokat irkált hogy én b***** vagyok, meg hogy hányingere van tőlem meg ilyenek. Aztán levegőnek néztem és nem köszöntem neki vissza. Ezt észre is vele és volt mikor a barátnőjével odajöttek és elkezdte az oldalamat rugdosni (mögém ült), aztán meg a lábával simogatta a kezemet. És mikor hátranéztem csak mosolygott. Utána pár héttel megint beszéltünk és köszöntem neki. De ismét nem volt nagyon ismerkedés. Kis idő múlva az osztálytársammal flörtölgetett, meg pacsizott vele, meg órán is mindig hangoskodtak egymás mellett, de mikor a tanár rájuk szólt akkor én is rájuk néztem és láttam hogy rám néz. Sokszor fordult ez elő. Aztán egyik órán odajött és mondta hogy az a srác terrorizálja és nem-e ülhet mellém, én meg nem válaszoltam neki csak a mobilomat nyomkodtam. Persze nem ült oda. Volt hogy vittem egy könyvet és olvasgattam, erre ő is hozott egyet, amit feltűnően mutogatott meg beszélt róla. Év vége felé a matektanár mondta korrepetálás után hogy az egyik lány az osztályban nagyon aggódik miattam és mindig megy oda hozzá és kérdezi tőle hogy javítottam-e már, aznap pont odajött a buszmegállóba és elkezdett beszélni de ott volt a barátom és inkább vele bementem a boltban. Aztán vele is összebarátkozott, órák után mindig az egyel későbbi busszal mentünk, jól elvoltunk hármasban. Utána mindig mellém állt a buszmegállóba és köszönt is. A barátnőivel is engem "szekáltak", dobáltak papírral és sokszor feltűnt hogy fekszik a padon és oldalról néz. Teltek a napok és kezdett bunkózni kicsit, és megint nem szóltam hozzá, meg be is szóltam neki hogy r****, akkor a barátnője odajött hozzám nap végén és kérdezte hogy mi a baj, a lány is mellette volt, én nem válaszoltam neki, csak telefonoztam. Másnap reggel odajött és elküldtem a fenébe. Aztán megint más srácokkal flörtölgetett meg szekálta őket. Év végére már nem beszéltünk semennyit és levegőnek néztük egymást.
Nyári szünetben trikóban vártam a barátomat a buszmegállóban és ő is rajta volt a buszon, mosolyogva nézett csak, másnap nyári gyakorlatra mentem és köszönve nyújtotta a kezét hogy pacsizzak vele de letojtam, elmentem onnan. Facebookról is letöröltem. Következő évben nem beszéltem vele egyáltalán. Jött pár új csaj és elég jól elvoltam velük, kedvesek voltak velem. Pár hét múlva odajött a barátnőjével és kérdezték hogy tetszik-e az új lány én meg mondtam hogy nagyon jól néz ki. Utána mondta hogy akkor jól van és elment. Következő nap tesin odajött a többi lánnyal és kérdezte hogy arrébb tudnék menni, én meg nemet mondtam de arrébb löktek, utána neki állta kérdezni hogy tudom-e a nevét (ezelőtt sosem mondtam ki, de tényleg.) én meg mondtam hogy nem, viszont a Regináét tudom, ő nem egy r*** mint te. Nagyon mérges lett az osztályban is beszólogattak nekem elég durván. De nem érdekeltek. Megint jött a csend pár hétig. Utána megint jött oda mindig a buszmegállóba és arról beszélt a másik csajjal hogy látott egy jó pasit a suliban és hogy nagyon bejön neki meg ilyenek. Utána mikor elment a másik csaj odajött és olyanokat mondott hogy én vagyok a legjobb barátja és tök jól elvoltunk.
Másnap tesin mondott valamit ami nekem rosszul esett (poénnak szánta de nekem nem volt az) és nagyon durván lehordtam, tesin rugdosták a padot amin ültem és amikor mentem fel az osztályba sírva jött ki éppen. Utána csak ült némán és mérgesen nézett. Napokig elhordtam mindennek még az OF is szólt hogy fejezzük be de nem így történt a barátnőjének a pasija odajött a folyosón és összeverekedtünk vele. Az igazgató mondta még egy ilyen és súlyos következményei lesznek, persze nem bírtak magukkal és beszólogattak én meg beszóltam a barátnőjének és szünetben odajött vagy 8 roma és verekedni akartak (eléggé rám voltak szállva) de szerencsére nem lett belőle semmi, másnap egy késsel mentem suliba és megint az igazgatónál voltunk, mondták hogy álljunk le és hagyjuk egymást békén, engem meg nagyon leszidtak érte. Délután anyám bejött és megrángatta a gyereket (a lány barátnőjének a barátját akivel összeverekedtem és kóstolgatott) utána békén hagytak. Múltkor a buszmegállóban beszéltem a lánnyal és mondta hogy nem akar balhézni és megbeszéltem hogy miért volt ez mind ami történt. Azt mondta hogy nem igaz az hogy engem kibeszélt, és én meg mondtam hogy eléggé kiakadtam rá Azóta már normálisabbak, de nem szóluk egymáshoz. Sokszor látom hogy néz, de nem szól hozzám. csak nagyon ritkán pl: múltkor is szólt hogy elmarad az első órám. A buszmegállóba sem jönnek oda hozzám. Az egyik lánnyal az osztályból viszont nagyon jóban vagyunk és látom hogy néz minket mikor vele beszélek és mérges.Sokszor van hogy az egyel későbbi busszal megy haza, olyan mintha miattam nem jönne.
Szerintetek most én vagyok a hibás? Rosszul bántam vele?
úristen de hülye vagy ha nem veszed észre...
tetszel neki és egy csomószor közeledett és kezdeményezett, de mivel te nem léptél, egy időre hanyagolt vagy igyekezett nem olyan feltűnő lenni
ekkor te bunkó voltál, jó hogy nem volt egy ideig rendes
aztán megint próbálkozott és megint ez lett
ne csodálkozz, hogy így alakult, a te hibád
ha tetszik lépned kellett volna, ha nem akkor meg lehettetek volna barátok
úgy tűnik valamiért még mindig kedvel, szóval még van esélyed kijavítani ha akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!